Minden étteremben kibeszélik a konyhán a vendégeket?
Baj van a szövegértésetekkel?!
Olvassátok el még egyszer a válaszom, nem erről beszéltem!
Ahogy egyik válaszoló már írta, inkább engem beszéljenek ki, mint teljesen más témáról diskuráljanak. Mert akkor legalább addig is oda figyelnek, hogy mit csinálnak, tehát a kajára, amit készítenek nekem, nem pedig esetleg a hétvégi buliról dumálnak, közben pedig odaégetik a vacsorámat pl.
Egyébként pedig első gondolatom a kérdést olvasva: én, mint nem konyhán dolgozó, csak így olvasva, arra gondolok hogy valamivel szórakoztatniuk kell magukat. Nap mint nap nem tudnak mindig az élet nagy dolgairól beszélni, vagy különböző dolgokat megdumálni, sztorizni...Egy idő után kifogy az ember a témából.
"akkor rögtön nevetnek, és szegénynek statuálják."
Statuálják? Szerintem a vendégek meg rajtatok röhögnek.
Ez minden foglalkozásnál így van, ki az aki életében nem beszélte ki kollégáját, ügyfelét vagy azt akihez épp valamilyen munkával kapcsolatos dolog fűzte????
Egyetem alatt 3,5 évig étteremben dolgoztam, a külföldi-magyar vendég arány 80-20% körül volt, és nyugodt szívvel elmondhatom a legbunkóbbak a 'kispénzű' magyarok voltak. Az átlagfogyasztás abban az étteremben fejenként 30-40 ezer körül volt, volt olyan eset, hogy a magyar vendég teljesen fel volt háborodva, hogy ő aztán ki nem fizeti a számlát, hogy lehet ennyi pénzt ételért elkérni. Miközben egyszer megnézte az étlapot a bejáratnál, kért egyet miután bement az étterembe és természetesen rendelésnél is látta. Ezek után rendelt a barátnőjével 2 csirkepaprikást és 2 pohár ásványvizet, ezen volt felháborodva. Az persze nem esett nehezére, hogy kétpercenként valamiért ugráltassa a pincéreket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!