Ugye nem veszik észre a vendégek?
Figyelt kérdés
A hétvégére vendégek jönnek hozzánk, halászlé és csirkepörkölt lenne terítéken. Élő pontyot vettünk, de nem volt hely a fagyasztóban, így beraktuk a fürdőkádba reggel és estére megdöglött, mire lett hely a fagyasztóban. Spórolni akarunk, ugye nem fog feltűnni a vendégeknek, hogy a jó ideje elpusztult pontyból főztük a halászlevet?
Mi nem eszünk belőle, csak a vendégek.
2013. jún. 14. 21:42
11/13 anonim válasza:
És azt, hogy hoznátok össze, hogy az ebédnél, vagy a vacsoránál csak a vendégek esznek az ételből? Azt mondanátok a vendégeknek, akik ebédelni érkeznek mondjuk, hogy ti nem vagytok éhesek? De akkor meg miért csináltatok halászlevet? Megérné elballagni egy új halért, és akkor tiszta lelkiismerettel ehetnétek az ételből közösen, nem? Egyébként meg, ha nem fehéredett ki a hal kopoltyúja, akkor még nincs semmi baj vele.
12/13 anonim válasza:
Ilyen jó kamukérdést rég olvastam :DD:D:
13/13 gömbicica válasza:
szia :-)
amiben én nem vagyok tuti biztos, azt még a kutyának, macskának sem szoktam odaadni, nem hogy vendégnek!!!!
Hozzád se mennék vendégségbe :-( ne haragudj :-(
üdv. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!