Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Mi történik ha az étteremben...

Mi történik ha az étteremben jön rá az ember hogy nem tud fizetni?

Figyelt kérdés
A kaját elfogyasztotta de nincs nála pénz.
tegnapelőtt 18:11
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
tegnapelőtt 23:42
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
A cikket elolvasva jutott eszembe, hogy történt velem ilyen, nem étteremben, hanem kávézóban és egyedül voltam, tehát nem volt eget rengető összegű a számla, olyan 3-4000 Ft. Mivel kb tíz percre volt tőlem, hazarohantam a pénzért, büntető pech volt, hogy iszonyú felhőszakadás kerekedett pont akkor, és csavarni lehetett belőlem a vizet, mire hazaértem, hogy aztán azon melegiben mehessek vissza, immáron ernyővel. Mire visszaértem a pénzzel, el is állt.
tegnapelőtt 23:54
 23/30 anonim ***** válasza:
49%
ha a társal vagy akkor az egyikötök haza roha mig måsik vissza rohan pénzért kártyáért és vissza és kifizetitek.
tegnap 06:23
 24/30 anonim ***** válasza:
88%

20-as, de itt már nem véletlenségről volt szó, a 13-asra válaszoltam, arról volt szó, hogy ha valaki direkt csinálja!!!

Meg már a kérdező is ott tartott, hogy nem lehet valakit fizikailag feltartóztatni, stb, márpedig ha valakinek ilyen szándékai vannak, az szintén, direkt csinálja!

Egyébként érdekes a 18-as lepontozása, ilyen sok embernek nem tetszik, hogy nem károsíthat meg bármikor büntetlenül egy vendéglátóst?! Vagy hogy következménye van annak, ha lop?

tegnap 06:36
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

15-ös!

Az étteremben van alkalmazott,aki mosogat, nem fognak neked plusz pénzt "fizetni", abszolút nem térül meg az étteremnek, ha nekiállsz mosogatni. Ráadásul mondjuk ha van egy 23000 Ft-os fogyasztásod, ahhoz mennyi ideig kellene mosogatni?

tegnap 07:39
 26/30 anonim ***** válasza:
68%
25-ös, ez csak egy közkeletű "vicc", nálunk a gyerek- és fiatalkoromban együtt elköltött éttermi ebédek során szinte minden alkalommal elhangzott ez a "tréfa", hogy "nem baj, ha nem tudjuk kifizetni, majd lemosogatjuk". Te még sose hallottad?
tegnap 11:28
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

26-os!

Dehogynem, poénkodásként hallottam már.

tegnap 11:40
 28/30 anonim ***** válasza:
0%
Leadsz személyit és ha visszamész fizetni, visszakapod
tegnap 13:00
 29/30 anonim ***** válasza:
48%

28-as!

Otthon marad a tárcád, benne a pénzzel, bankkártyával, iratokkal.

tegnap 13:11
 30/30 anonim ***** válasza:
49%
Egyes, ja, "elvileg kötelező". Gyakorlatilag nem egy étteremben ettem már, ahol a kártyaleolvasó nem működött, de bsztak kiírni.
tegnap 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!