Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Ki hogyan el altalanossagban ?

Ki hogyan el altalanossagban ?

Figyelt kérdés
Az erdekelne hogyan eltek 7kozben es unnepekkor! Magatok foztok suttok vagy ettermbol es cukraszdabol rendeltek. Indoklast is kerek.
dec. 24. 10:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

10

Ez meg a te magánügyed, hogy vagy nincs összehasonlítási alapod, vagy csak szimplán igénytelen vagy. Ez olyan dolog, hogy aki még életében nem evett érett kivit, az meg van győződve róla, hogy a kivi egy ízetlen, semmilyen gyümölcs. Meg aki csak bolti barackot evett egész életében, az azt hiszi, hogy lehetséges boltban finom barackot venni, mivel fogalma sincs róla, milyennek is kellene lennie egy igazi érett baracknak.

A nagy sorok a cukrászdákban meg attól vannak, hogy az emberek lusták jót készíteni, ezért megeszik a szart is. (Ne vedd sértésnek, én is lusta vagyok, én se sütnék magamnak, de szerencsére a családban és a rokonságban is vannak, akik tudnak és szeretnek is jó süteményt csinálni.)

dec. 25. 09:56
 12/16 anonim ***** válasza:
Mind a kettő általánosító. Van jó cukrászda és van rossz cukrászda. Ennyi. Van viszonylag jobb áron jó és van nagyon változó árakon rossz is. Az emberek pedig azért is járnak például, mert nem mindenféle sütinek fognak nekiállni és valamikor hirtelenül jó beülni.
dec. 25. 11:45
 13/16 anonim ***** válasza:

Havonta egyszer vagy kétszer rendelek a munkahelyemre, többnyire én főzök. Sokkal jobb és olcsóbb a saját főztöm. Amíg anyum főzött és együtt éltünk, addig ő fözött. Párom pedig iskolában kap enni és ezért ő nem nagyon főz. Most Karácsonyra együtt főztünk gombócos káposztát és mind a ketten életünkben először készítettünk.

36/F

dec. 25. 11:47
 14/16 anonim ***** válasza:

13+

Illetve én nagyon főzelékes vagyok és azokból általában csak kelkáposztafőzit rendelek... Azt nehezebb megcsinálni és a többit pedig nem az igényeim szerint készítik. Például tejfölös habarással borsó, ami az idegeimet és a bélrendszeremet is kicsinálja. Frankfurti levesen kívül soha nem is habarok semmit, minden főzelék rántással készül.

dec. 25. 11:53
 15/16 anonim ***** válasza:

Bár több tekintetben reál-középosztályúnak tűnök, de alsó-közép költéssel kerülöm a rabló éttermeket és havonta legfeljebb 3-szor rendelek. Egyrészről sok hely már túlment a lélektani határomon, másrészről jobb a saját főztöm, harmadrészről így marad pénzem sok utazásra.

36/F

jan. 2. 15:21
 16/16 anonim ***** válasza:

Mindig magunk főzünk/sütünk.

Általában havi 1 vagy 2-szer rendelünk valamit, vagy gyorséttermezünk.

jan. 9. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!