Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Ki hogyan el altalanossagban ?

Ki hogyan el altalanossagban ?

Figyelt kérdés
Az erdekelne hogyan eltek 7kozben es unnepekkor! Magatok foztok suttok vagy ettermbol es cukraszdabol rendeltek. Indoklast is kerek.
tegnap 10:48
 1/8 anonim válasza:
100%
Mi igyekszünk magunknak főzni, és igyekszünk egészségesen tenni mindezt, habár hol mennyire sikerül csak éppen. Ritka amikor rendelünk magunknak.
tegnap 10:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi szinte mindig magunknak főzünk, vagyis főzök. A mindennapokban is és ünnepekkor is. Ennek amúgy egyszerű oka van, szeretek főzni/sütni és finomakat is készítek.

De szoktunk járni alkalmakkor vagy kirándulás alkalmával étterembe/cukrászdába.

tegnap 10:54
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk nagyon ritka, hogy cukrászdában együnk, vagy hogy onnan rendeljünk. Mi magunk sütünk.

Néha van, hogy karácsony alkalmából elmegyünk egyszer étterembe a családdal, de a többi napon mi főzünk, szóval nem rendelünk kaját.

Szimplán azért, mert mi magunk is szeretünk sütni, főzni, továbbá olcsóbb, mint mindig rendelgetni.

tegnap 10:56
 4/8 A kérdező kommentje:
Igen de ha anyagilag megengedeted magadnak akkor miért ne rendelnel? A sutes fozes sok ido főleg ha nagytagu csaladra kell mindezt tenni.
tegnap 11:02
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Étterembe szinte csak nyaraláskor járunk. Rendelni ellenben átlag heti egyszer szoktunk. Főzni elsősorban hétvégén szoktunk akár nagyobb adagot is, melyből van, hogy teszünk el a fagyasztóba.

Hétvégén és a hét elején elsősorban a hétvégén főzött ételt esszük, a hét második felében korábban lefagyasztott ételt, illetve ilyenkor szoktunk rendelni is. Plusz nekünk nincs igényünk minden nap főt ételre, így ilyenkor van, hogy csak hideget eszünk, vagy tűkörtojás, rántotta bonyolultságú ételeket.

Mindkettőnknek megy a sok pénz a szép kártyára, és mivel nem itthon szoktunk nyaralni, ezért már-már nehéz elkölteni, szóval anyagi akadálya nem nagyon van a rendelésnek esetünkben.

tegnap 11:08
 6/8 anonim válasza:

4

Mi is magunknak főzünk.

Megengedhetnénk magunknak az éttermet, cukrászdát, de

1. Sokkal finomabb szokott lenni amit mi csinálunk,

2. Azt tapasztaltam, hogy amíg az étteremben kihozzák a kaját, én annyi idő alatt simán megcsinálom ugyanazt akár kétszer is.

tegnap 11:12
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én mindent magam csinálok, mert szeretek sütni, fözni. Természetesen megszervezem az egészet, így nem vagyok döglött, mire asztalhoz ülünk.
tegnap 11:19
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Süteményt cukrászdából, kb. két tálcával a négytagú családnak. Azért, mert nem szeretek sütni, nekem ez idegőrlő lenne. A cukraszdai drága, de finom, különleges, változatos. Sokféléből válogatjuk össze. 1 évben 2x belefér az a 15-20 ezer forint alkalmanként.

A főzést itthon oldjuk meg, de nem olyan különleges ételek készülnek, inkább a mennyiségen van a hangsúly, többféle köret és többféle hús. De főzni se szeretek, viszont a mennyiség miatt ez nem érné meg rendelve, drága lenne a süti mellett még az is. Bár így is sokba kerül és rengeteg idő.

tegnap 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!