Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Megéri lángosos bódét nyitni?...

Megéri lángosos bódét nyitni? Van benne pénz?

Figyelt kérdés

dec. 7. 21:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha jó helyen van, finom a lángos és nem száll rád a maffia, akkor jó üzlet lehet. Persze heti 7 nap, napi minimum 12 órán keresztül nyitva kell lenni és sütni kell a lángost 60 fokban, ha megnyuvadsz, akkor is.
dec. 7. 21:51
 2/14 anonim ***** válasza:
97%
Valamikor jó üzlet volt, ma már nem igazán. Ráadásul nagyon kemény munka, ahogy az #1-es írja.
dec. 7. 22:04
 3/14 anonim ***** válasza:
27%
"nem száll rád mafia"??? nem a harmincas évek amerikáját éljük ahol zsarolták a vendéglátósokat a rosszfiúk :D itt soha nem is létezett a klasszikus értelemben véve, kilencvenes években rosszalkodtak kicsit de megmondta illetékes hogy most már nincs ilyen szervezett bűnözés, kisebb bűnbandák vannak csak de azok sem mernek túlzottan csapongani a törvénytől
dec. 7. 22:12
 4/14 anonim válasza:
88%
Nálunk, Szolnokon, van egy lángosos, hétköznap 8-14, van nyitva, szombaton 7-12ig. Azért halálra nem dolgozza magát.
dec. 7. 23:03
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ga leszerződsz a parlamenttel, akkor még sütnöd sem kell, csak seperni.
dec. 7. 23:29
 6/14 Dorian Gray ***** válasza:
100%
Nézd én szakácsként dolgozom, és mindig rettenetesen szkeptikus vagyok ezekkel a kérdésekkel. Meg is mondom miért természetesen. Mert, ha egy ilyen kérdést ennyire egyszerű formában teszel fel egy ilyen fórumon, az azt jelenti, hogy valószínűleg fogalmad sincsen az adminisztratív, élelmiszerbiztonsági és szakmai kritériumairól egy bármiféle vendéglátóegység nyitásának. Ezzel nem leszólni akarlak, mert lehet tévedek ám. Csak rendeget ilyen nagyon egyszerűen feltett kérdést látni, amik mögött szerintem semmi utánjárás nincsen.
dec. 7. 23:34
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

6. Teljesen egyetértek veled. Ez helenség itt (is). Én könyvkiadásban ügyködöm évtizefek óta. És sok önnejőlt író, költő ír eszement baromságokat. Már belefáradtam a válaszolgatásokba.

Ha jó pénz lenne a lángos, nem a tulajok a luxusjachtjukon izzadnának, nem a forró olaj mellett. A legtöbbnek aljalnazottja sincs, férj, feleség, nagyobb gyerek dolgozik.

dec. 7. 23:43
 8/14 anonim ***** válasza:
20%

Nyilván van,sokan csinálják.

Forgalmas helyen kell és jó recept.

dec. 8. 10:35
 9/14 anonim ***** válasza:
88%
Haveromék csinálják, de nem fix helyen vannak, mennek ahová kell. rendezvények, vásárok, piacok stb. Évek óta csinálják, szóval nyilván megéri.
dec. 8. 15:39
 10/14 Paczalos István ***** válasza:
100%

megéri, de ne csak lángost készíts. hurka-kolbász, sült oldalas, stb. Ha jól készíted el a kaját, a melósok hamar meg fognak találni.

Arra számolj, hogy reggel 4-kor már kezdened kell , ha hatkor nyitni akarsz, és lángost is tudsz adni. A zárás után még legalább 2 órán át lesz munkád.

A kezdetben minimum 12 órás műszakod lesz, de később is minimum 10 órát dolgozni fogsz

dec. 8. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!