A magyarok ennyire szeretik a KFC-t?
Érdekes hogy Amerikában valahogy az emberek nem nagyon esznek KFC-t. Inkább mennek McDonald’sba , wendy’sbe vagy Chick Filaba.
Magyarországon meg szinte annyi KFC-t lehet látni mint Mekit.
Az egyedüli anyag, ami mind ízében, mind állagában megegyezik a marhahúséval, azok a mesterséges laborhúsok. Ha te tudsz még ilyen anyagot, ami ráadasul olcsó is, mutasd már be, légy szíves!
Egyébként nem csak Magyarországról van szó, hiszen eddig négy országban is ettem már párszor McDonald'sban, és mind a négyben egyforma sült marhahús íze volt a húspogácsáknak. Ergo vagy mindegyikben ugyanazzal az állítólagos olcsó, marhahússal minden szempontból megegyező anyaggal - aminek a létezéséről valahogy az egész világ nem tud - dolgoznak, vagy egyikben sem.
Konkrétan amikor én készítek itthon marhahúspogácsát, annak is olyan íze van. A Mekiben csak a méretekkel szokott gond lenni (a gyorskajáldák egyéb átkain kívül, mint a túl sok só, cukor, olaj, stb), ízében soha nem találkoztam ott olyannal, ami nem olyam volt, amilyennek lennie kellett volna.
De tessék, vizsgáltasd be te akkor! És mielőtt konteókba kezdenél, kitalálhatsz bármilyen kamusztorit, nem kell senkinek tudnia, hogy McDonald'sból hozott hús van nálad, tehát az eredmény tuti nem azon fog alapulni, hogy valaki lefizette őket. Csak aztán linkeld nekünk is az eredményt, hadd röhögjünk rajtad egy jót!
Azt a delulu mindenit neki.
Nem műanyag az, csak ipari marhahús, agyon feldolgozva, fagyasztva.
Azon kívül hogy a kritériumon belül a legolcsóbb alapanyagot, a egyformára beízesítik, hogy ugyanolyan legyen mindenhol.
A marhahús tud ízetlen lenni, pláne ha nem a legjobb féle.
Azon kívül, hogy olcsó, tele van tartósítószerrel, ízanyaggal és állagjavítóval sok titok nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!