A magyarok miért szeretik ennyire a parizert?
Figyelt kérdés
A legtöbb háztartásban margarinos fehér kenyeret esznek parizerrel vagy
olcsó felvágottal reggelire és vacsorára is...pénzük vagy igényük nincs jobbra?
2020. jan. 27. 11:17
1/29 anonim válasza:
Kerlek mutass valami forrast, ahonnan ezt az informaciot szerezted.
2/29 anonim válasza:
Voltál csóró egyetemista? Én voltam. A vajas kenyér-parizer kombó megtömi a hasadat és olcsó. Nyílván ezért - sokan lehettünk így rajtam kívül és nyílván ma is.
4/29 anonim válasza:
Nincs pénzük jobbra. De ők így boldogok.
6/29 anonim válasza:
Milyen számú mintavételen alapul ez az általánosító megállapításod??? :-O :-O
7/29 mindentudó99 válasza:
Mivel reggelire nem lehet libamájat enni vagy bármi főtt ételt friss felvágottat miért ne lehetne enni? Nem egyenlő az igénytelenséggel szerintem. De te úgyis csak magyarozni akartál itt úgyhogy a magadfajtának úgy is mindegy.
8/29 A kérdező kommentje:
Vidéki fiatal vagyok.
Ismerőseim, rokonaim mind ezt eszik, nagyon ritkán egy kis trappistát, ha van disznóvágás akkor kolbászt de ennyi.
Pedig nem vagyunk szegények.
2020. jan. 27. 11:54
9/29 anonim válasza:
A jobb fajta Parizer sem olcsó ,meg akárki akármit mond finom :) persze nem mindennap.
10/29 anonim válasza:
Én speciel nem vagyok oda semmilyen bolti felvágottért, legfeljebb a csillagászati árban levő téliszalámit szeretem.
Ezzel szemben az olasz sógorom amikor itt vannak kilószámra nyomatja a parizert, mert imádja.
Így nem feltétlenül igaz ez a "magyarok miért szeretik..." kitétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!