A magyarok miért szeretik ennyire a parizert?
Figyelt kérdés
A legtöbb háztartásban margarinos fehér kenyeret esznek parizerrel vagy
olcsó felvágottal reggelire és vacsorára is...pénzük vagy igényük nincs jobbra?
2020. jan. 27. 11:17
21/29 anonim válasza:
17.! Böngészd ezt az oldalt. Itt megtalálod.
22/29 anonim válasza:
Én a parizeren kívül eszek másfajta felvágottat is, de valahogy a parizer, azaz párizsi mindig ott a kedvencek között. Persze nem mindegy, hogy milyen. Én például valamiért azt szeretem, ami jó vékonyra van szelve, mintha más íze lenne. Fura, de így érzem. A füstöltet szeretem leginkább. Ez a párizsi dolog szerintem kicsit nosztalgia is, régen nem volt ekkora választék, és többen ettek az emberek párizsit és ez megmaradt. Gyerekkori emlék a párizsis zsemle paprikával, szóval van benne nosztalgia, megszokás, és mert szereti is az emberek nagy része. De ha csak ezt enném, megunnám. Igen, sok embernek nincs pénze jobbra. Én is mindig nézem az árakat, általában Sparban vásárolok felvágottat, vagy Pennyben csomagoltat. Sparban aminek 10 dekája 300 Ft felett van, azt sosem veszem meg, de szerencsére gyakran van 200 alatt vagy 250 Ft körül felvágott. Szerintem igény van jobbra, de annyi a kiadás, és egy nagyobb családban annyi egyéb élelmiszer is kell, hogy mindennek meg kell nézni az árát. A fehér kenyér, zsemle ugyanez a kategória, sokszor az ár dönt. Meg szeretem is, bár ezzel is úgy vagyok, hogy változatosan vásárolok, barnát, magosat is szoktam, de attól még leggyakrabban fehéret.
24/29 anonim válasza:
A partnereik között megtaláltam az Auchan-t, kíváncsi leszek, hogy az Savoya parkiban is van-e ilyen termék...
25/29 anonim válasza:
ėn mår rėg ota nem etem pårizsit de nem is hiånyzik ,inkåbb sonkåt,tarjåt veszek.
26/29 mindentudó99 válasza:
A Pick márka is jó. A virsliük is jó.
27/29 anonim válasza:
23.! Igazán nincs mit. Egyébként pont olyan finom, mint amilyen gusztusos a képeken.:) Remélem, meg tudod majd kóstolni.
28/29 anonim válasza:
Mi nem vagyunk szegények, legalábbis kaján semmiképpen sem kell spórolnunk és csomószor eszünk parizert, mert egyszerűen szeretjük. Nekem az egyik kedvenc kajám a parizeres tészta (hagyma,, fokhagyma, parizer, tejföl, mustár+tészta), nagyon szeretem. Eszünk mást is, nem csak parizert, de szerintem finom és egyébként nem is feltétlenül olcsóbb.
29/29 anonim válasza:
Hát én utálom a parizert, párizsit. Ha olcsó szendvicset szeretnék, az nekem a zsíroskenyér hagymával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!