Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » A magyarok ennyire szeretik a...

A magyarok ennyire szeretik a KFC-t?

Figyelt kérdés

Érdekes hogy Amerikában valahogy az emberek nem nagyon esznek KFC-t. Inkább mennek McDonald’sba , wendy’sbe vagy Chick Filaba.

Magyarországon meg szinte annyi KFC-t lehet látni mint Mekit.

ma 16:25
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Hát nagy kérdés, hogy mi van, és mit reklámoznak. Nálunk ugye se Wendy's, se Chick-fil-A nincs. A KFC meg pár éve igen agresszíven terjeszkedik.
ma 16:31
 2/10 A kérdező kommentje:

Azért van mert igény van rá. Ha nem menne annyi ember oda akkor nem tudnának terjeszkedni .

Subwayből nagyon kevés van pedig Amerikában több éttermük van mint a KFC-nek.

ma 16:35
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Hmmm, hát az USA-t nem nagyon ismerem.

Itthon a Subwaynek azt gondolom van alternatívája, kb bármelyik Sparban vagy benzinkúton lehet venni szendvicset, olcsóbban mint a Subwayben. Meg talán kulturális oka is van, sokaknak a hideg szendvics nem főétkezés.

ma 16:50
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudom, hogy mit tesznek a KFC panírjába, de nálam konkrétan függőséget okoz. Ha elcsábulok és egyszer eszek, akkor hónapokig olyan szinten kívánom, hogy reszketek érte. Utána nagyon nehéz leállnom vele. Ha másra is így hat, akkor nem csoda, hogy ekkora a kereslet.
ma 16:51
 5/10 retektorta ***** válasza:
79%
Magyar vagyok, és szeretem a kfc-t. Ezerszer inkább az, mint a többi gyorsétterem. Mekit utálom, az a legalja.
ma 16:57
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

"Érdekes hogy Amerikában valahogy az emberek nem nagyon esznek KFC-t. Inkább mennek McDonald’sba , wendy’sbe vagy Chick Filaba."

Ezt mi alapján jelentjük ki? Hogy a 10 millió négyzetkilométeres és 350 millió lakost számláló Amerikában mit meg mit nem esznek az emberek?

ma 17:02
 7/10 anonim ***** válasza:
4: tényleg? Ezen meglepődtem, velem pont fordítva van. Ha nagy néha eszek ott, mindig rájövök hogy igazából nem is szeretem. Plusz minden kaja csípős, ez is fura nekem, mert azért vannak sokan akik nem szeretik a csípőset.
ma 17:04
 8/10 anonim ***** válasza:
6: jogos amúgy, KFC-ből több van ott is mint Chick-fil-A. Viszont azt én is hallottam már Youtube videókban amerikai tartalomgyártóktól, hogy ott a KFC megítélése nem a legjobb. Persze nehéz megítélni, hogy ez mit is jelent, mert ott kb 20-30 ilyen nagy lánc is van, nálunk meg 3, de mondjuk gondoljunk LL Junior csirkézőjére :), szóval ott kb ez a szint a KFC. Viszont a videók alapján lehet hogy itt Európában egy árnyalattal színvonalasabb a kajájuk.
ma 17:09
 9/10 Szolovjov ***** válasza:
0%
Nem szeretjük. Magyar ember gulyást eszik kenyérrel. Kislány hátsójára csattint tenyérrel.
ma 17:17
 10/10 anonim ***** válasza:
Magyarok IS. Sokan szeretik. Pl Japánban hatalmas hagyománya van, ott még például a karácsonnyal is olyan szinten egybeforrt a KFC, mint nyugaton a Coca-Cola.
ma 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!