Mitől van sokszor az a büdösrongy-szag, amikor végig 1 ronggyal mázolnak végig minden asztalt?
Nemcsak a rongy lehet büdös, mert az asztalok ötméteres körzetében érezni egy plázában, minden olyan evősasztalnál, amit nemrég mázolt végig a takarítónő.
Nincs gusztusom odaülni ettől a szagtól, bár látszólag nem koszosak az asztalok.
A főnökség nem érzi? Még mindig üresek azok az asztalok, pedig nem most pacsmagolta őket végig a takarítónő. Szerintem más is érzi.
Először a rongyát kéne kivágni, aztán ha nem takarít továbbra sem higiénikusan, akkor őt is.
Ez egy kajálda! Az ember ide nem hányni jön.
Én irodista vagyok, egy időben munkaidő végén szándékosan hagytam széjjel az íróasztalomon a cuccokat, hogy a munkakezdés előtt hasonlóan "pacsmagoló" takarítónő ne tudja végigtörölni...
Az egy dolog, hogy a rongyot tuti nem mosta ki, csak mikor mind a 30 irodán végigment, de szerintem két takarítás között is vizesen rohadhatott valahol, azt sem értem, hogy volt gusztusa hozzányúlni...
vagy a vegyszer olyan büdös am8vel takarit,vagy rongyot nem mosa ki .vagy mindkettö.
ezt igy látatlanba nem tudnám megmondani.
Menjél, üljél oda te, aztán ha nem tetszik, szóljál te, előtted a lehetőség.
Ja, hogy más f@szával vered a csalánt?
Magyarán szájhős vagy. Gratulálok, jár a keksz!
(szánalmas)
Azzal takarít a wc-ben is?
Határozottan kérdezz rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!