Levimc554 kérdése:
Miért van ilyen kajaszag a lakásban?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudok rájönni...
Segítsetek pls!🙏
júl. 22. 20:40
2/10 anonim válasza:
Nem szellőztetsz eleget vagy fozes utan eleg hamar vagy nincs minden rendesen lezárva
3/10 anonim válasza:
Ha társasházban laksz és nem főzöl mégis kajaszag van, akkor a közös szellőzőn más konyhájából megy a szag.
4/10 anonim válasza:
Mert főz a szomszéd. Itt is büdös van, pedig nem főztem...
5/10 anonim válasza:
Én csak hétvégén főzök, akkor logikus, hogy amíg alaposan ki nem szellőztetek, a lakás egyes részein kaja szag van.
De amúgy meg a szomszédoktől jön át két oldalról is.
És ami náluk biztos nagyon jó illatú ínycsiklandózó étel, az az én lakásomban már kimondottan büdös.
Szaglássz körbe a szellőző nyilásoknál, nem e onnan jön.
De pl. az egyik szomszéd ablaka közvetlen a miénk mellett van és ha mindkettőnknél nyitva van, ott is teljesen átjön. ( Gondolom, ez oda- vissza érvényes)
6/10 anonim válasza:
Panelban egyszerűen a hézagokon feljön a szag
7/10 anonim válasza:
Szellőzők lezárva, ablak csukva, mégis bejön a szag a vízcsöveknél a konyhában meg a wc-n :(
8/10 anonim válasza:
Nyilván szellőztetni kellene,de azért nézz szét nem-e kint maradt valami
9/10 anonim válasza:
Ahogy a 3. Írta. Ha társas ház a közös szellőzőbe van a gubanc.
Visszanyomja a szagot a többi lakótol.
Ismerősnek is így volt. Mondta mindig tudja mit főz a szobszédja mert átnyomta a szagot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!