Ételhordót szeretnénk vásárolni, amiből buszon sem lötyög ki az étel és nem jön ki a szag, milyet javasolnátok?
Szia!
Bármilyen nagy áruházban kaphatsz egész jó ételhordókat.
De ha az nem felel meg akkor rendelj a netről.
Amelyik ételnek szaga van az már régen rosz.
Egy kicsivel normálisabb helyeken a műanyag doboz, amibe csomagolják a folyékony ételeket, légmentesen zár. Ezeket el lehet tenni, kimosni, később azzal visszamenni.
Én a műanyagot nem szeretem. Nekem olyan van, ami üveg és csak a teteje műanyag, de az sem ez a vékony, hanem vastag. És a széle gumis, így teljesen zár, nem jön ki semmi szag. Elmosni is sokkal jobb, mint a műanyagot, mert az üvegre nem ragad úgy rá minden és nem is fogja meg az étel. Ha levest viszek, akkor az üveg és a fedő közé szoktam tenni egy réteg folpakkot is, így nem lesz kajás a fedő.
Müllerber, Sparban, Kikában, ilyesmi helyeken lehet venni.
De egyébként erre teljesen jó egy befőttes üveg is. :)
Csak abból nem lötyög ki, illetve nem jön át a szag, ami cseppmentesen zár. Ilyenek például a tupper (csillagászati áron).
Mivel én levest ritkán vittem a munkahelyemre, nekem nagyon bejöttek azok a tégla alakú dobozok, amiket a százforintos boltban vettem, nem borult fel a táskámban, és dupla nejlonzacskóba téve az ételszag sem lengett körül a buszon. Ha néha levest vittem, arra tökéletesen megfelelt a befőttes üveg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!