Ha a melegben egy étel megromlik, annak mindenképpen megváltozik az íze, szaga?
Figyelt kérdés
Például szalmonella, vagy egyéb baktériumok miatt.2014. jún. 11. 16:12
2/6 anonim válasza:
de ne írj olyat a kulcsszóba hogy meleg!!
3/6 anonim válasza:
azt úgy kell írni,hogy homoszexuális!
4/6 anonim válasza:
a szalmonella ritka, de egyéb mikroorganizmusok miatt gyorsan beindul az ételek bomlása, romlása.
Mindenképpen megváltozik az szaga, állaga, íze.
Savanykás szagú(némelyik kifejezetten büdös ), nyúlós-nyálkás,íz- hát az a legvégső, hogy ezek után megkóstolja az ember...
Érdemes az érzékszerveinkre hallhatni, mert azonnal meg lehet állapítani, ha valami megromlott.
Semmiféle praktikával nem szabad "ehetővé " tenni, ki kell dobni !
5/6 anonim válasza:
azt úgy kell írni,hogy homoszexuális!:: úgy is lehet írni hogy meleg!!!
6/6 anonim válasza:
Amíg még csak büdös a hús kicsit, még ehető, kis ecetes kezelés :D
Bajod nem lenne tőle, de hát inkább azért ne!
Salmonella valóban nem azért kerül bele mert romlik a hús, más mikroorganizmusok játszanak szerepet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!