Első, teljesen igazad van. Bármit írnánk ide, csak lepontoznának. Lásd a kapcsolódó kérdéseknél.
Amit tipikusnak vallunk, arról úgyis kiderül, hogy nem is magyar...legalábbis a sok "szakértő " szerint.
A kérdező ugyanazokat a válaszokat fogja kapni, de a vélemények majd jelentősen eltérnek.
Amúgy a globális keresőben sokféle infóhoz lehet hozzáférni...
A nyereg alatt puhított húsról mi a véleményed? Nagyon ősi és nagyon tipikus. Hiszen egyik nemzet ősei sem vándoroltak annyit, mint a magyaroké. Ennek receptjét a magyarok még a Vereckei-hágón túlról hozták magukkal.
Azért írtam le, mert többen javasolták itt, hogy nézz körül a gugliban. De szerintem ezt ott nem fogod megtalálni, pedig csak ezzel lehet teljes a választék.
Bakonyi gombás betyárszelet, brassói, temesvári sertésszelet, temesvári tokány,székelykáposzta (nem a székelyekről kapta a nevét)bácskai rizseshús... és még sorolhatnám estig.Remélem a mai országhatárok nem okoznak gondot a fent említett néhány magyar kajánál.
Babgulyást sem sikerült még Brüsszelben ennem, és nagy ívben kerülöm is külföldön a magyarnak feltüntetett ételeket :=)
Nekem minden, ami zsiros, paprikas,hagymas, nagyon laktato, fuszeres es husos.:)
Nem is eszem ilyenek, nekem nem jonnek be, eleg ha megerzem ezek illatat es rogton tele leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!