Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Tapasztalt bárki gyorsabb...

Tapasztalt bárki gyorsabb kiszolgálást a McDonald's éttermekben mióta átalakították őket?

Figyelt kérdés
Azt gondoltam hogy, a kihelyezett érintőképernyős önkiszolgáló rendelés bevezetése nyilván csökkenti a humán munkaerő igényt az éttermekben, de soha korábban nem tapasztaltam ilyen komoly várakozási időt. Kb. 25 perc volt, két db menü. Nem az lett volna acél, hogy gyorsítsák a kiszolgálást, hiszen egy munkafolyamatot megspóroltak a dolgozók.
szept. 9. 15:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Gyöngyösön tapasztaltam ilyet egyszer, egy hétvégi napon. Fél óra után lementem panaszt tenni, de pont elmentünk egymás mellett a felszolgálóval, aki hozta a kaját. A szendvics hideg volt, tehát szerintem elkészült az időben, nem tudom hol volt végül a fennakadás.
szept. 9. 17:28
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem tapasztaltam hasonló nagyságú fennakadást. Bár magát a mobilos vagy "totemoszlopos" rendelést nem is azért találták ki, hogy gyorsabb legyen.

Inkább, mert kevésbé tűnik fel az 5 perc várakozás, ha ülve teszed azt, illetve kevésbé üldözi el a betérőket az, ha azt látják, hogy komoly sor áll a kasszáknál.

szept. 9. 17:37
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is ezt tapasztaltam. Fél órán át vártunk két Happy mealre és egy kávéra, a Happy mealből végül kihagyták a Kubut meg a játékot, mire sikerült pótolni, már 40 perce voltunk bent. Másik alkalommal másik mekiben a sajtburger menü helyett sima hamburger menüt kaptam 15-20 perc után.
szept. 9. 18:46
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Csak egyre lassabbak. Emlékszem, gyerekkoromban még megrendeltük és azonnal kaptuk is a rendelést, ha már félre kellett állni a sorból és pár percet várakozni a rendelésre, akkor járt ingyen fagyi. Most már kb alap hogy negyed órát pepecselnek a rendeléssel...
szept. 10. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!