McDonalds-ban a kiosk-nál hogyan lehet Mc Menü pluszt (pohárral) rendelni? Úgy láttam, nincs ilyen opció a menüknél.
Figyelt kérdés
aug. 1. 11:23
1/8 anonim válasza:
Az ilyen extrákat nem tudja, szólni kell, hogy különleges igényed van mindig áll ott valaki.
2/8 anonim válasza:
Ha nem kerül többe a menü pohárral (ezer éve nem akartam Mekis poharat itthonra, mikor több poharam van, mint helyem, szóval nem vagyok up-to-date), akkor a kiadó ablaknál szólsz, mielőtt átveszed a rendelést. Amúgy ez úgy volt régen, hogy az akció ideje alatt automatikusan kaptad a poharat, ha McMenüt kértél, jobb esetben aki összeállítja a rendelést, az tud erről. Esetleg beállsz a kasszához, ahol kiosk van, nem szokott sor lenni, vagy nem akkora, és rendelsz direkt úgy, hogy pohárral.
3/8 anonim válasza:
Van ilyen opció, ma rendeltem. Azt is ki lehet választani, hogy milyen színű poharat kérsz. Szendvicset kiválasztott, bejelölöd, hogy menüben kéred, majd azt, hogy nagy menüben és ott tudsz választani.
5/8 anonim válasza:
A lepontozók elárulnák, hogy mivel nem értenek egyet? Igenis lehet még színt is választani a poharakból a kioszknál, nagyon egyszerű a rendelés a pohárral együtt is. Tudom, hiszen már van 3 idei poharam, amiket mind kioszkos vásárlásnál kaptam.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!
aug. 2. 15:09
7/8 anonim válasza:
A kioszkon ki lehet választani a nagy menüt, illetve milyen italt és köretet kérsz, ha ez megvan utána tudod kiválasztani a poharat amit szeretnél! Egy van csak amit csak mobilon lehet megrendelni azt hiszem, mert ott kell 300 hűségpont is.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, sikerült :)
aug. 15. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!