Turai Lajos kérdése:
Buda Gourmet Bistro milyen az étel ehető vagy mégsem?
Figyelt kérdés
Vegyesek a comentek nagyon kíváncsi vagyok hogy egyszer megérné e oda elmenni vagy inkább nemszept. 2. 10:03
1/2 anonim válasza:
Januárban voltam családdal. Korrekt, de igazából jobbra számítottam, nem is vágyok vissza. Sajnos a Trófeával nem tudom összehasonlítani, mert ott kb 10 éve voltam utoljára.
Ha tényleg az a kérdés, hogy ehető-e, akkor igen, természetesen ehető. Illetve Google-n 4.5 az értékelése, tehát annyira nem lehet rossz.
2/2 anonim válasza:
Nem rossz, egyszer érdemes kipróbálni. Aztán ha tetszik, akkor visszamehetsz máskor is. Változatosak az ételek, tuti nem maradsz éhes a végére. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!