Szerintetek ezek akezmuves vagy gourmet hamburgerezok meddig rentabilisak?
Azért amikben én voltam eddig, ott olyan 1000-1500 között voltak a burgerek. 3-5ezres kategória már a pubok, pl Jack Doyle Irish Pub.
Szerintem ma Magyarországon semmilyen gourmet éttermet nem éri meg csinálni, ha nem te vagy a legjobb. De mint tudjuk a Costes is minuszos, többek között. Nagyon sokba kerülnek a bérleti költségek, az embereket fenntartani, stb. És egy-egy minőségi burgeren nem tudnak sokat keresni.
Úgyhogy bármennyire is szeretem őket, nekem van egy sanda gyanúm, hogy ha lefut a hype, akkor meg fognak tizedelődni. Egészen egyszerűen kevesen engedhetik meg maguknak, hogy ennyiért egyenek. Még akkor is ha sok a gazdag egyetemista, meg külföldi.
Külföldön nem esett vissza az érdeklődés, sőt továbbra is felfelé ível. Azok az emberek akik nem szeretik a mekis műburgert, is szeretnének ilyesmit enni, de normális alapanyagból. Nagyon változatos dolgokat találnak ki, nekem tetszik.
Szerintem megéri a pénzt ha finom.
Külföldön élek, nem járok gyorsétterembe és vega vagyok. Ha burgert akarok enni akkor 2 lehetőségem van: magamnak csinálok otthon, vagy megyek ilyen gourmet helyre. Havonta egyszer belefér.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!