Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » A gourmet fesztiválon milyen...

A gourmet fesztiválon milyen árak vannak mostanság , és kb milyen árakra lehet számítani most ősszel?

Figyelt kérdés

Érdekelne hogy egy jegy mennyibe kerül , meg az után az ételek és az italok általánosságban mennyibe kerülnek a bódéknál?


Elég érdekesen hangzik hogy gourmet fesztivál , csak ha minden aprócska falat 4-5000 mert gourmet meg minden , akkor inkább lemondok róla , viszont ha mondjuk 1-2000 , max 3000 , a kis ilyen kóstoló méretű ételek amik különlegesek , akkor megérne egy próbát nekem.


A válaszokat előre is köszönöm.



#ital #Gourmet #étel #ár #fesztivál #Gourmt_fesztivál
2021. júl. 10. 16:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én pár éve voltam, még bőven a COVID előtt és már akkor is irreálisan drágának találtam (pedig úgy egyébként nem jellemző rám hogy magamon akarok spórolni).


Miután a COVID bedarálta az egész vendéglátást, gondolom ez csak rosszabb lesz idén. Ha egyáltalán ősszel lehet majd tartani bármit, mert azért vannak olyan vélemények amik szerint készülőben a 4. hullám.

2021. júl. 10. 16:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

2019-ben volt utoljára, nyilván lesz áremelés.


2500-3000 volt a legtöbb tányér, az adagok akkorák, hogy fejenként 8-10-zel érdemes számolni, plusz italok. 2019-ben szerintem olyan 35-40 ezret költöttünk fejenként (belépővel, italokkal), pont ugyanannyit, mintha elmentünk volna a Borkonyhába, Standba vagy valamelyik másik hasonló színvonalú étterembe egy kóstoló menüre.

2021. júl. 10. 16:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 A kérdező kommentje:
Azért 35-40 per fő szerintem elég húzós.
2021. júl. 10. 18:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

#3


Attól függ.


Egy fine-dining menüsor simán van ennyi. Annyi a különbség, hogy itt mindegyik híres séftől tudsz kóstolni.

2021. júl. 10. 19:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 A kérdező kommentje:

Mondjuk azért itt a környezet is befigyel szerintem , mert nem éppenséggel egy szépen feldíszített étteremben ül az ember , ahol nincs se eső , se hideg ,se meleg , csak a beállított ún. szobahőmérséklet , amikor nem fagy meg az ember ,de nem is izzad le az árnyékban üléstől.


Jó a fine dining drága , megértem , de a helyszínt is kalkulálják bele , mert nem hiszem hogy szeptemberben olyan tökéletes idő lenne itthon , mint egy étteremben.

2021. júl. 10. 19:39
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Viszont a tálalás/helyszín/időjárással szembeni pozitívum az, hogy (társaságban) több tucatnyi téged érdeklő étterem konyháját ki tudod próbálni, anélkül, hogy Soprontól Debrecenig be kelljen utaznod az országot.


Nem a fine dining riválisa akar lenni a Gourmet Fesztivál, csak egy opció. Akinek ez nem jön be, az nyugodtan mehet a megszokott módon éttermekbe.


Azt én teljesen fairnek érzem, hogy a részvétel kerül annyiba, mint egy rendes kóstoló menü egy neves étteremben. Kicsit lebutítva, olyan bisztrós színvonalon kapod az ételeket, de összesített mennyiségben például jóval többet (10 gourmet-s fogás után kipukkadsz és be vagy csiccsentve), és a "kalandozás" lehetősége is nagy plusz.

2021. júl. 11. 02:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
Eddig is túlárazott volt, most méginkább az lesz.
2021. júl. 11. 17:36
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!