Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Miért finomabb minden étel a...

Miért finomabb minden étel a legtöbb étteremben, mint otthon elkészítve?

Figyelt kérdés
Elsőre hülye kérdésnek látszik, de szeretek főzni és elvileg jól is csinálom rokonok, baráti kör elmondása szerint. Szakács szakon végeztem (bár nem ebben dolgozom) és folyamatosan informálódok a témában. Ennek ellenére még egy egyszerű köret is jobban esik, mintha otthon készíteném. Nyilván aki minden nap ezt csinálja kiemelkedő is benne általában, de ezért írtam az egyszerű köret példát. Én arra gondoltam talán az illatok és az atmoszféra dobja meg az étvágyat, így finomabbnak tűnik minden. Nyilván nem egyszerű kifőzdékről van szó.

jún. 30. 20:39
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
82%
A szokatlanség miatt részben, meg más
júl. 1. 11:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 22/23 anonim ***** válasza:
31%
Én pont fordítva tapasztalom, otthon minden finomabb, tudom úgy csinálni ahogy én szeretem.
júl. 1. 12:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 23/23 anonim ***** válasza:
52%
Finomabban tudják adagolni a hozzávalót. Otthon egy adagba nem tudsz beletenni másfél tojást. Az étteremben 10 adagba be tudnak tenni 15-öt. A példa durva, de épp emiatt jól érthető.
júl. 3. 15:42
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!