200 Ft a WC használat a McDonald'sban akkor is, ha előtte fogyasztottam, s kezemben a blokkom?
Közeli tàvolban sem volt budi, és éhes is voltam, pont szembejött egy meki. Nem rajongok érte, de mondom ki tudja milyen későn érek haza, elsősorban a wc miatt bementem.
Nem volt annyira sürgős, ezért inkább ettem, ittam, majd végezetül irány a 2 betűs. De egy fém beengedő kapu fogadott
.. egy csaj azt mondta, hogy a blokkal nem tudok bemenni, ki kell fizetni, és utána levonják a blokk végösszegêből.
Mi van?
Jól értettem?
Igazából sietnim kellett, mert hívtak munka miatt, nem totojázhattam tovább, és fél is bosszantott a szitu.
Tehát mi az igazság a mekiben?
Vàsároltam, ettem, aztán 200 a budi, de ha szeretném a 200at vissza, akkor újra vásárolni kell, hogy legyen miből levonni?
Vagy előbb kellett volna budiba befizetni, utàna rendelni?'
És mielőtt....
Nem az zavar hogy fizetni kell a wc használatért, hanem az, hogy eleve túlárazott minden, és így is plusz pénzt nyúlnak le az embertől...
Nem minden Meki ilyen.
Pl. az M0-ás mellett Csepel határában lévő ott tényleg fizetős.
De az M5 kivezetőn a Metrohoz közelinél ott biztos nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!