Bidé nélkül is tisztának érzi magát az, aki wc-használat után csak wc papírt használ?
Nem sajnos, férfiként én már évek óta megszoktam az alsómosás tisztaságát, ezért hiányozna is.
Szerencsére megoldott otthon és a barátnőnél is, ritka eset, hogy plázában "jön rám" például.
Öhm, 99%-ban kb semmi nincs a papíron, ugyanis nem ragacsos kenőcsös a székletem, hanem normális (a normális széklet után kb semmi papír nem kell)
Szóval miért kellene pl bidézni?
Na persze és a szaga is virágillatú!
Annak idején az angol WC-t is undorítónak találták és aztán mégiscsak beláttuk.
Nem, aki nem mossa a seggét az szaros seggel járkál egész nap. Az
ember a kezét is megmossa vízzel, szappannal. Nem száraz papírral töröljük a kezünket sem pedig az jó esetben nem szaros.
Ez egyébként a magyar elmaradottság egyik ordas nagy jelzője.
Úri huncutság. Van ugye az a fajta tiszta szarás, amikor még nyom se marad már az első törlésnél sem. Persze nem azoknál, akik kényszeresen minden áldott nap (lehetőleg mindig 7:09 perckor) 1x, sőt napi 2-3x tojnak. Náluk nincs idő felszívódni elég víznek a végbélben, ezért elég híg a végtermék, nem csoda, ha utána van mit polírozni.
Ha meg mégsem teljesen tiszta a tojás, akkor pár törléssel több, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!