Miért ciki egyesek szerint gyorsétteremben dolgozni?
Ma felvettek egy gyorsétteremhez, kint volt a beszélgetés a vendégtérben az egyik asztalnál.
Amikor végeztünk, egy vendég tele szájjal odakiáltott, "hogy na mivan, felvettek?"
Legszívesebben visszaszóltam volna, hogy másképpen nem lenne, ki zabálni adjon neki, de ugye ezt nem tehetem.
Családi okok miatt dolgoznom kell, de a főállásomban nem tudnak részmunkaidőben foglalkoztatni, így a 13 hónapos gyerek mellett itt találtam nagyon rugalmas részmunkaidőt, szerintem ugyan olyan munka, mint bármi más.
Fú, 31-es, de vártam, hogy valaki végre bevigye ezt az ütést. 😂🙏
Az amúgy ugye megvan, csicskagyerek (mármint nem a 31-es), hogy a Mekiben a fiatalok a 25 év alatti kedvezmény, az idősebbek meg az ott eltöltött évek miatt simán keresnek ugyannyit, mint te? Sőt, hogy szétcsesszen az ideg, a vezetők (ahova nem évtizedek meg diplomák garmadájának kérdése eljutni) még jóval többet is. Ha már ennyire fontos volt neked ezt a középszerű bért kihangsúlyoznod.😘 puszika.
Kérdező, neked meg elismerésem, hogy ilyen kemény munkát fogsz végezni gyerek mellett. Én nem bírom és nagyon becsülöm azokat, akiket igen. Arra mondjuk kíváncsi vagyok, hogy tényleg figyelembe fogják-e venni pl a beosztás készítésénél, hogy gyereked van, ez ugye sajnos a vendéglátásban nem nagyon jellemző, de a Meki a diákokkal is rugalmas.
Egyáltalán nem ciki. Influenszernek lenni szerintem sokkal cikibb. :) a legcikibb meg az, ha valaki egyáltalán nem dolgozik, pedig munkaképes.
Az emberek általában szeretnek belerúgni az általuk valamilyen szempontból kevesebbnek hitt emberbe. Én is dolgoztam ilyen helyen 2 évet, rengeteget tanultam minden szempontból ott. Szar, és alulfizetett meló. Próbáld meg magad képezni mellette, és amint lehetséges, felfelé váltani. A seggfejekkel pedig ne foglalkozz! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!