Miért ciki egyesek szerint gyorsétteremben dolgozni?
Ma felvettek egy gyorsétteremhez, kint volt a beszélgetés a vendégtérben az egyik asztalnál.
Amikor végeztünk, egy vendég tele szájjal odakiáltott, "hogy na mivan, felvettek?"
Legszívesebben visszaszóltam volna, hogy másképpen nem lenne, ki zabálni adjon neki, de ugye ezt nem tehetem.
Családi okok miatt dolgoznom kell, de a főállásomban nem tudnak részmunkaidőben foglalkoztatni, így a 13 hónapos gyerek mellett itt találtam nagyon rugalmas részmunkaidőt, szerintem ugyan olyan munka, mint bármi más.
ha ciki akkor nem dolgozol ott?
tul kell lépni rajta mert mindig leszolyan aki igy viselkedik.
Milyen tisztelt első felelő. Rossz hírem van!
Mostantól magadnak kell gondoskodnod a szemeted megsemmisítéséről, mindent magadnak kell megtermelni, előállítani. Sorolhatnám hosszan. Holnaptól mindenki be fog iratkozni az egyetemre, hogy űrhajóssá képezze magát.
Szemétszállítás nincs, áruszállítás nincs, mezőgazdasági munka is megszűnik, és minden más, ami nem igényel felsőfokú szakképesítést.
#1-es, egy pillanat alatt elveszítheted mindenedet,ahogy én is tettem, bár részleteket nem írok. Nekem abszolút plusz, hogy az egész mekis fizetésemet félre tudom majd tenni, így újrakezdhetem az életem a fiammal☺️
Köszönöm a válaszokat, én abszolút nem szégyellek semmilyen munkát, bár anno a nagyobb szakmai tudást igénylő munkát is leszólták, onnan sajnos betegség miatt jöttem el. Hiába van szakmám, sajnos soha többet nem helyezkedhetek el benne, ez tartós betegség. A mostani főállásom egyébként szakmába vág, de ott nincs részmunkaidő. Ja és persze szintén le van szólva😃
Valaki kérdezett a részmunkaidőről: bárki vállalhat részmunkaidőt, bár jobban szeretik a teljes munkaidőt. Szerintem étteremfüggő, hogy hogyan állnak a gyerekhez, itt a városban kettő étterem is van, az egyikben nagyon húzták a szájukat és vissza sem hívtak, a másikban nagyon pozitívan fogadtak. 2090 ft az alapórabérem, de ez tényleg változó, ismerősömnek a másik étteremben 1800 ft. Ahol én vagyok nagyobb, központibb és van McDrive.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!