Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Miért ciki egyesek szerint...

Miért ciki egyesek szerint gyorsétteremben dolgozni?

Figyelt kérdés

Ma felvettek egy gyorsétteremhez, kint volt a beszélgetés a vendégtérben az egyik asztalnál.

Amikor végeztünk, egy vendég tele szájjal odakiáltott, "hogy na mivan, felvettek?"

Legszívesebben visszaszóltam volna, hogy másképpen nem lenne, ki zabálni adjon neki, de ugye ezt nem tehetem.

Családi okok miatt dolgoznom kell, de a főállásomban nem tudnak részmunkaidőben foglalkoztatni, így a 13 hónapos gyerek mellett itt találtam nagyon rugalmas részmunkaidőt, szerintem ugyan olyan munka, mint bármi más.

2024. máj. 14. 22:41
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
71%

Elsőke! 76 óta dolgozom könyvek, újságok körül. A szakmai gyakorlatom 2010-ig folyamatos volt. Reprodukciós fényképész, nyomdai technikus, tördelőszerkesztői képesítéseim vannak. Amikor megjelent hazánkban a DTP (számítógépes kiadványszerkesztés), a kollégák közül elsőként váltottam. Ez szakmailag részben visszalépés volt a professzionális nyomdai berendezésekhez képest, hiszen nagyon kezdetleges volt még, de megláttam benne, hogy ez lesz a jövő.

Tíz éves kiadói munka után elküldtek, mert azok a munkák mentek el, amelyek az én feladatom volt, és nem lehetett átszervezni.

Sehova nem vettek fel. Miért? Nem a tudásommal volt, a baj, hanem azzal, hogy nem tudom magam eladni.

Intimbetétgyárba felvettek volna gépbeállítónak. Szakmán belül nem.

De nagyon szégyellem magam a kedvedért, ha úgy adódik, hogy valami elja munkát kellene elvállalnom.

2024. máj. 15. 09:45
 22/35 anonim ***** válasza:
81%

Semmi ciki nincs benne.

Kell a meló,felvettek nincs további kérdés.

2024. máj. 15. 10:01
 23/35 anonim ***** válasza:
73%
Általában azok tartják cikinek, akik soha életükben nem végeztek rendes munkát, csak beprotezsálták valami vezető pozícióba vagy megörökölték apuci vállalkozását.
2024. máj. 15. 10:26
 24/35 anonim ***** válasza:
82%

Nem ciki dolgozni!

Az ő pofájába csinálod a kaját...Csak sokan lenézőek ha fizetnek valamiért mert ők akkor már felsőbbrendű urak...Holott ő is lehet egy alkalmazott valahol ahol ugyanúgy csinál valamit valakinek.

Nekem az a fura hogy nincs egy külön helység elbeszélgetésre, hanem kint az asztaloknál volt a megbeszélés ahol esznek...

Bár lehet lényegtelen de akkor is illik külön helységbe tartani ezeket a megbeszéléseket.

De lehet nincs is ilyen külön hely ott..

2024. máj. 15. 18:23
 25/35 anonim ***** válasza:
0%

21-es, "elsőke" vagyok:) dtp grafikus vagyok, 400kt keresek most havi szinten, ez a masodik evem a szakmaban. 7 szakmam van, 1 nyelvvizsgam, 2 nyelvet beszelek ezen kivul.

Igen, ciki, hogy alja munkat vegzel es nem tudtad eladni magad. Nyilvan a sok proletar lepontozott, de ez az igazsag. Hamisan pontoztatok le, en nem neztem le senkit, nem oltottam senkit, csak tenyeket kozoltem. Mindenki eldontheti maganak, hogy mennyire erzi magat fancynek vagy úrnak a munkajaban. En par eve portaskent nem ereztem magam annak, most inkabb. Te a betetgyarban hogy erzed magad? Egy droid vagy. Ez nem szegyen? Hat te tudod...

Ha nem lenne futar, ha nem lenne ez meg az. Megcsinalnak robotok, majmok. Azert tartjuk meg ezeket a munkakoroket, hogy ne haljatok ehen, legyen vmi kamu melotok dolgozni. Ha nincs videk bp ehen hal - feneket, megveszem kulfoldrol. Ezek a legnagyobb bullshit proli dumak.

Nem ram kell mergesnek lenni, amiert kaga az életet es aljamunkat csinaltok. Magatokat pontozzatok le, szerencsetlenek.

2024. máj. 16. 06:42
 26/35 anonim ***** válasza:
78%
Igen, ismét nem néztél le senkit, ügyes vagy. Attól, hogy vagy valahol valaki, embernek nem sikerült megmaradni. De majd ezektől a szerencsétlenektől alázatot vársz, pedig szembe kéne köpniük.
2024. máj. 16. 08:28
 27/35 A kérdező kommentje:

Közben már el is felejtettem, hogy feltettem ezt a kérdést.

Furcsa, hogy sokkal több értelmesebb és vidám emberrel találkoztam, mint az előző "nagyobb tudást igénylő" munkahelyemen. Ez sokmindent elárul.

Van szakmám, de sajnos a szerzett betegségem miatt ha belegebedek, sem tudok tovább elhelyezkedni benne, ugyanis törvény tiltja ezzel a betegséggel. Csak azért tanulni, hogy elmondhassam, hogy van papírom? Ezért tagadom le a második szakmámat, mert ugyan papír van, de gyűlölöm azt az ágat, anno azért csináltam meg, mert valami választani kellett.

Elég magas lovon ülsz, kedves 25-ös. Senkit nem bántottál meg, nem mindenkinek életcél a vezetői pozició egy irodában. Viszont szekunder szégyenéreztem van, ahogy lenézel mindenkit.

Igazából a kérdésem sem azért született meg, mert magamat szégyellném. Én tudom miért jelentkeztem oda, pedig akár itthon is ülhetnék és nem halnék éhen, sőt.... Inkább csak furcsa, hogy vannak emberek, akik így semmibe néznek másokat.

2024. máj. 16. 10:03
 28/35 anonim ***** válasza:
0%

Ezt nem ertitek ti, hogy nem neztem semmibe senkit. Az, hogy valaki dolgozik, becsuetes. Nekem sem cel vezetoi pozi, csak egy elheto szinvonal. A (jogos) kissebbsegi komplexusotok miatt erzitek folyamatosan azt, hogy leneznek titeket, mert ti is tudjatok, hogy alantas szinten vagytok. Es ez benne is van altalaban a munkakor neveben. Kiszolgalo-felszolgalo...szolga. Ha ez nektek rendben van, csinaljatok, azt erezzetek jol magatokat. Latom sikerült, oh wait! :D ha nem nekem lenne igazam, nem irogatnatok ide.

Neked nincs szekunder szegyenerzeted, azt sem tudod mi az, csak tanultal egy hangzatos szot. Szekunder szegyenerzet ettol a vergodestol van, hogy lepintozgattok, pedig a kerdesre valaszoltam, raadasul a legrelevansabb valaszt, mert mint latjuk masok csak toljak a PC bullshiteket, amiktol nem kaptal valaszt a kerdesedre, de én megadtam realbe.

27/F

2024. máj. 17. 06:42
 29/35 anonim ***** válasza:
100%

"Megcsinalnak robotok, majmok. Azert tartjuk meg ezeket a munkakoroket, hogy ne haljatok ehen, legyen vmi kamu melotok dolgozni."

És akkor még ott van a szolga jelző, valóban nem nézel te le senkit.

Nincs senkinek sem miattad kisebbségi komplexusa, nem mindneki a munkában teljesedik ki. Én például, ha az lenne a munkám, amit szeretek, növényekkel foglalkoznék egész nap. De azt az én diplomámmal és szakképesítéseimmel nem lehet hivatásszerűen. Miattad legfeljebb azért érzi bárki rosszul magát, mert kellemetlen nekik a jelenléted. Nem azért ír ide bárki, mert igazad van, hanem a bicskanyitogató provokálásodra reagálunk. Most épp én is, igen. Nem igazán tudom egyébként, hogy mire van ekkora arcod. Rettentő kellemetlen alak lehetsz. Az ilyeneket kerüljük általában a munkahelyen is, a te fajtádnak a háta mögött váltunk sokatmondó pillanattásokat, és fellélegzünk miután befejezte a beszédet. A "szolgát" is legfeljebb a stílusod ríkatja meg, nem pedig az, hogy semminek érzi magát az álintellektusod miatt. Édesanyád biztosan büszke, hogy ilyen fiút nevelt, remélem, hogy te nem ezt a mentalitást adod majd tovább. A nőkkel is van problémád egyébként? Ők is alattad állnak minden tekintetben? Őszintén kíváncsi vagyok, hogy sikerül-e felmutatnod ezt a red flaget is. Én egy ilyen gyereket/embert az oldalamon éreznék cikinek, nem akarnék a közeledben lenni amikor van bátorságod így megnyilvánulni. Már, ha interneten kívül is van egyáltalán. A legrelevánsabb válaszodat pedig nyugodtan helyezd fel egy szabadon választott testnyílásodba.

Légyszi, légyszi, legyen ugyanolyan szórakoztató a válaszod is, mint amire reagáltam, különben unalmas leszel!

2024. máj. 17. 11:11
 30/35 A kérdező kommentje:

#29 ne menj bele, nem érdemes 🙂 Itt mindenki buta, kivéve őt.

Nem az a gond, hogy lenézi ezeket a munkaköröket, mindenkinek megvan a szabad véleménye. Hanem a stílus, azt hiszem nagyon próbál kompenzálni valamit...🤔

2024. máj. 17. 12:27
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!