Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Ha egy étteremben beleettünk...

Ha egy étteremben beleettünk az ételbe és rájöttünk hogy nem azt hozták ki amit rendeltünk ki kell fizetni vagy jogunk ezt megtagadni?

Figyelt kérdés
ápr. 23. 10:14
1 2 3 4 5 6
 31/52 A kérdező kommentje:

Amúgy meg Google a barátod utána nézhetsz magad is mi a különbség, főleg ha kételkedesz a szaktudasomban és problémás stílust engedsz meg magadnak.

A Googlebr beírhatod a jelzőket is,nem fog megsertodni, és kételkedni is ugyanúgy tudsz a talaltokban mint bennem.

ápr. 23. 13:32
 32/52 anonim ***** válasza:
7%
30-as ezt rosszul tudod. A hallevesbe nem tesznek semmilyen sűrítmenyt, passzirozott halat, csak halszeleteket és hagymát.
ápr. 23. 13:33
 33/52 anonim ***** válasza:
83%
Melyik étteremről van szó pontosan?
ápr. 23. 13:34
 34/52 anonim ***** válasza:
90%
32! Mit tudok rosszul? Amiket felsoroltál, azokat nem írtam. De vitatkozz a konyhaművészekkel, tanult szakácsokkal, szakírókkal, vagy bárki mással. A halászlé egyfajta halleves.
ápr. 23. 13:36
 35/52 anonim ***** válasza:
24%

20-as vagyok.

Értem, szóval a 2. verzió.

Nos, attól, hogy magabiztosan próbálod előadni magad, attól még a 20-as válaszban felvázolt élethelyzet a valóság, bármit is próbál elhitetni veled a fantáziád.

Ahogy mondtam, itt 2 út van. Ha a leírtak alapján, tisztelettudóan jelzed a fogyatékosságaidat, akkor nem kell kifizetni, mert megértik, ahogy az indiánoknál is tisztelték a bolondokat.

De ha ott is ilyen nagyképűen okoskodva adtad elő magad, akkor az, hogy kifizeted, az az alap, ezen felül az is igen komoly eredmény, ha a szakács nem megy utánad a parkolóba, és nem tapossa ki belőled a szart is.

Remélem, segíthettem egy releváns válasszal.

-egy 37 éve vendéglátós válaszoló, aki sok zárt osztályra valót kezelt már-

ápr. 23. 13:36
 36/52 anonim ***** válasza:
23%

32-es!

Baján ezért kalodába zárnának a főtéren 3 napra, hogy mindenki szabadon szarral dobálhasson! :D)))

Komolyan mondom, néhány futóbolond úgy adja itt elő az agyából folyó fost, hogy csak emiatt is legalizálnám az épelméjűeknek a szabad fegyvertartást!

ápr. 23. 13:39
 37/52 A kérdező kommentje:
32-es: nekem is nehezemre esik a trollok írásait figyelmen kívül hagyni, pedig ez a gyakori üzemeltetőinek az ajánlása...
ápr. 23. 14:16
 38/52 anonim ***** válasza:
81%
De hisztis vagy, te jó ég. A halászlé és halleves ugyanaz. Az, hogy anyád másképp főzi, mint amit te az étteremben kapsz, egyéni problémád.
ápr. 23. 15:20
 39/52 anonim ***** válasza:
83%

Ha halászlét rendeltél és hallevest hoztak (feltéve, hogy a kettö nem ugyanaz), akkor a következö lehetöségek vannak:

1. Ránézetre látod, nem az, AZONNAL visszaküldöd.

2. Nem látszik rajta, megkóstolsz EGY FALATOT, ha nem az, amit kértél, HÍVOD a pincért és VISSZAKÜLDÖD.

3. Eszel belöle valamennyit - a megkóstolásnál többet -, akkor KIFIZETED, mert részben elfogasztottad.

ápr. 23. 15:39
 40/52 anonim ***** válasza:
26%

" A hallevesbe nem tesznek semmilyen sűrítmenyt, passzirozott halat, csak halszeleteket és hagymát."

A BAJAI HALÁSZLÉBEN nincs semmiféle sürítmény, paszírozott hal, CSAK HALSZELETEK, HAGYMA és FÜSZERPAPRIKA.

Aki szerint ez NEM halászlé, annak igen komoly hiányosságai vanna a gasztronómia terén!

ápr. 23. 15:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!