Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Ha egy étteremben beleettünk...

Ha egy étteremben beleettünk az ételbe és rájöttünk hogy nem azt hozták ki amit rendeltünk ki kell fizetni vagy jogunk ezt megtagadni?

Figyelt kérdés
2024. ápr. 23. 10:14
1 2 3 4 5 6
 31/52 A kérdező kommentje:

Amúgy meg Google a barátod utána nézhetsz magad is mi a különbség, főleg ha kételkedesz a szaktudasomban és problémás stílust engedsz meg magadnak.

A Googlebr beírhatod a jelzőket is,nem fog megsertodni, és kételkedni is ugyanúgy tudsz a talaltokban mint bennem.

2024. ápr. 23. 13:32
 32/52 anonim ***** válasza:
7%
30-as ezt rosszul tudod. A hallevesbe nem tesznek semmilyen sűrítmenyt, passzirozott halat, csak halszeleteket és hagymát.
2024. ápr. 23. 13:33
 33/52 anonim ***** válasza:
83%
Melyik étteremről van szó pontosan?
2024. ápr. 23. 13:34
 34/52 anonim ***** válasza:
90%
32! Mit tudok rosszul? Amiket felsoroltál, azokat nem írtam. De vitatkozz a konyhaművészekkel, tanult szakácsokkal, szakírókkal, vagy bárki mással. A halászlé egyfajta halleves.
2024. ápr. 23. 13:36
 35/52 anonim ***** válasza:
24%

20-as vagyok.

Értem, szóval a 2. verzió.

Nos, attól, hogy magabiztosan próbálod előadni magad, attól még a 20-as válaszban felvázolt élethelyzet a valóság, bármit is próbál elhitetni veled a fantáziád.

Ahogy mondtam, itt 2 út van. Ha a leírtak alapján, tisztelettudóan jelzed a fogyatékosságaidat, akkor nem kell kifizetni, mert megértik, ahogy az indiánoknál is tisztelték a bolondokat.

De ha ott is ilyen nagyképűen okoskodva adtad elő magad, akkor az, hogy kifizeted, az az alap, ezen felül az is igen komoly eredmény, ha a szakács nem megy utánad a parkolóba, és nem tapossa ki belőled a szart is.

Remélem, segíthettem egy releváns válasszal.

-egy 37 éve vendéglátós válaszoló, aki sok zárt osztályra valót kezelt már-

2024. ápr. 23. 13:36
 36/52 anonim ***** válasza:
23%

32-es!

Baján ezért kalodába zárnának a főtéren 3 napra, hogy mindenki szabadon szarral dobálhasson! :D)))

Komolyan mondom, néhány futóbolond úgy adja itt elő az agyából folyó fost, hogy csak emiatt is legalizálnám az épelméjűeknek a szabad fegyvertartást!

2024. ápr. 23. 13:39
 37/52 A kérdező kommentje:
32-es: nekem is nehezemre esik a trollok írásait figyelmen kívül hagyni, pedig ez a gyakori üzemeltetőinek az ajánlása...
2024. ápr. 23. 14:16
 38/52 anonim ***** válasza:
81%
De hisztis vagy, te jó ég. A halászlé és halleves ugyanaz. Az, hogy anyád másképp főzi, mint amit te az étteremben kapsz, egyéni problémád.
2024. ápr. 23. 15:20
 39/52 anonim ***** válasza:
83%

Ha halászlét rendeltél és hallevest hoztak (feltéve, hogy a kettö nem ugyanaz), akkor a következö lehetöségek vannak:

1. Ránézetre látod, nem az, AZONNAL visszaküldöd.

2. Nem látszik rajta, megkóstolsz EGY FALATOT, ha nem az, amit kértél, HÍVOD a pincért és VISSZAKÜLDÖD.

3. Eszel belöle valamennyit - a megkóstolásnál többet -, akkor KIFIZETED, mert részben elfogasztottad.

2024. ápr. 23. 15:39
 40/52 anonim ***** válasza:
26%

" A hallevesbe nem tesznek semmilyen sűrítmenyt, passzirozott halat, csak halszeleteket és hagymát."

A BAJAI HALÁSZLÉBEN nincs semmiféle sürítmény, paszírozott hal, CSAK HALSZELETEK, HAGYMA és FÜSZERPAPRIKA.

Aki szerint ez NEM halászlé, annak igen komoly hiányosságai vanna a gasztronómia terén!

2024. ápr. 23. 15:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!