Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Mekitől másnak is fáj a hasa,...

Mekitől másnak is fáj a hasa, hasmenése van?

Figyelt kérdés

Reggel ettem, legalább 4 éve nem ettem ott. Anno legalább heti 2-3 alkalommal. Egyrészt rohadt drága lett. A krumpli hideg volt, elhasznált olaj ízű. A szendvics nagyon rossz volt. A kóla egy tömény szirup rengeteg jéggel, szívószálat nem adnak hozzá. Pluszban egy roma telep lett, rendesen rosszul éreztem magam.

Utána negyed órával elkezdtek émelyegni, fájt a hasam, hányingerem volt. Kb. azóta rosszul vagyok, hasmenésem is volt. Mostanában nem eszek ott többet.

febr. 23. 15:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Bevasarlokozpontban szoktam vásárolni Bpesten.Ott mindig friss és finom.
febr. 24. 11:16
 12/14 anonim ***** válasza:

Akkor Te érzékeny vagy rá.

Én születésem óta eszem a Mekiben. Mindenféle kajájukat, időközönként, de még soha sem volt tőle semmi bajom.

36/N.

febr. 24. 11:51
 13/14 anonim ***** válasza:
Sosem volt bajom tőle
febr. 24. 14:45
 14/14 anonim ***** válasza:
Én általában nagyon szeles leszek a mekis kajától, pedig szeretem. A KFC kajájától egyáltalán nem leszek szeles, de ott meg minden bundás csirke csípős, amit nem annyira kedvelek. Nehéz egy ilyen nyűgöst etetni, mint amilyen én is vagyok :-)
márc. 6. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!