Miért zárnak be a jó gyrososok?
Nagyon nehezen találunk olyan gyrosost, akinél finom, nem egy vagyon és nem f*ssuk szét az agyunkat.
Régen a Corvinra jártunk, de bezárták. Utána a Móriczra, ott szintén, pedig a tulaj mesélte, hogy most újítottak be egy csomó mindent.
Bezzeg az ilyen Döner gyrososok, ahol konkrétan 500 Ft-ért kap az ember hasmenést vígan üzemelnek. Egyszer ettünk a párommal ilyenbe egy teljes napig nem tudtunk leszállni a wc-ről. Ami viszont tényleg finom volt és semmi bajunk nem volt tőle mind bezárt. Miért történt ez?
Ill tudtok jó gyrosost Budapesten?
Bocs, de Döner-gyros nem létezik, a döner török név, a gyros meg görög, együtt szokás használni.
Ettöl függetlenül a döner semmivel semm rosszabb, mint a gyros, viszont az olcsó helyektöl túl sok minöséget nem lehet elvárni.
Pedig nem nehéz összerakni. Félig már ki is mondtad a megfejtést, csak tovább kell gondolnod.
Az igényes helyeket lenyomják az olcsók. És az emberek 90%-ának csak az ár számít, pláne annál a vendégkörnél, akik gyrosozni akarnak. Leszarják a minőséget. Nyugodtan le lehet pontozni, napi szinten folyik a jelenség a szemem előtt, úgyhogy mondhatni eléggé belelátok. Meg a matek részébe is. Hogy mennyiből lehet kihozni egy igazán jó gyrost. Na olyan áron pont annyi vendég kíváncsi rá, hogy ki is lehet tenni az "üzlethelyiség eladó / kiadó" táblát.
Nálunk speciel pont a Döneresek a legfinomabbak a környéken, hatalmas adag, finom fűszerezéssel.
Régen az oktogonnál volt egy nagy török kajálda, ami finom volt (a korlátlan étkezős étterem mellett), de néhány éve már nem jàrok arra, nem tudom, mostanság milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!