Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Miért van hasmenésem mindig a...

Miért van hasmenésem mindig a Mcdonalds-os kaja után?

Figyelt kérdés
Kicsinek viszonylag sokszor ettem a Mcdonalds-ban, akkor még semmi baja nem volt ezzel a hasamnak, közte eltelt elég sok idő, akkoriban egyszer sem ettem ott, mostanában viszont párszor rá voltam kényszerülve, mikor úton voltam és ez az egy opció volt. Akárhányszor eszek bármilyen Mcdonald-os ételt, másnap garantáltan hasmenésem van, csikar, fáj a hasam.
2021. júl. 15. 16:38
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Nekem is szokott. Nem mikrobiológia oka van, mi gyártjuk a szószokat és tudom milyen előírások vannak. Szerintem tömény nagyon a hús, fűszerek zsír stb
2021. júl. 15. 16:49
 2/5 anonim ***** válasza:
85%

Nekem a burger kingtől, a kfc-től is szokott.

Én az olajra gyanakszom, amiben sütik a krumplit.

2021. júl. 15. 17:24
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Régen nekem sem volt semmi, aztán kb 5 éve egy McDonald's-os evés után hasmenésem lett, meg fájt a hasam, azóta nem ettem ott, meg a hasonló helyeken.
2021. júl. 15. 22:30
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze az is fontos, hogy mit eszel és mennyit. Glutén allergia? Vagy vmi másra, ami ebben nagyon sok van? Valamilyen tejfehérje? Laktóz?
2021. júl. 16. 22:08
 5/5 anonim ***** válasza:
73%
Na ez nem reklám. Azért van, mert műanyag az egész.
2021. júl. 21. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!