Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Kávézóban, büfében miért...

Kávézóban, büfében miért húzzák a szájukat ha fizetni akarok valahogy?

Figyelt kérdés

Bármilyen fizetési módot választok sokszor nem jó.

Pl. iszok egy espresszót 500 ft-ért és nem tetszik nekik hogy kártyával fizetnék. De volt olyan is hogy megmondták hogy 700 ft-os kávét kártyával nem fizethetek érte csak készpénzzel. Akkor elővettem egy 10 000-est és arra is húzták a szájukat hogy "kisebb nincs?"

De abba is belekötöttek már mikor apróval fizettem 20-50 ft-osokkal hogy ő mire megszámolja elmegy a fél napja.

febr. 12. 09:50
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

29 válaszolo de megindokolta miėrt nem fizethetėl kártyával?

én olyanal talålkoztam hogy pl x összegtöl lehet kártyával fizetni,vagy elromlott a terminål,vagy nem volt net,de ez esetben mindig szoltak nekem.

20 válaszolo voltam.

febr. 13. 06:00
 32/37 anonim ***** válasza:
100%

"Miért akarna valaki pénzt váltani csak azért, hogy az apró húzza a zsebét. Biztos, hogy mindenki azért megy boltba, vendéglátóhelyre, hogy bosszantsa a személyzetet?"

Azért, mert x helyen apró kell neki. Újságot akar venni, nyilvános wc-t akar használni, buszjegyet akar venni, stb. Úgy van vele a vendéglátós köteles neki vissza adni a huszezresebol amikor neki csak egy 100 forintos fagyira van "szüksége". Milliószor elofordult velem anno.

febr. 13. 06:45
 33/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak apró. Húszezrest el tudok sütni egy boltban, de a kofa, akitől vennék tíz tojást, bajosan ad vissza. Kisebb címletű bankjegy us van ám, nem csak érme.
febr. 13. 09:15
 34/37 anonim ***** válasza:
58%
Még mindig nem derült ki: ha a törvény szerint 20 db-t köteles elfogadni, miért logikus, hogy 10 db-t nem akar elfogadni?
febr. 13. 19:13
 35/37 anonim ***** válasza:
85%
A kereskedő ebből nem csinál gondot. Csak a boltos.
febr. 13. 19:14
 36/37 anonim ***** válasza:
100%

Reggel,nyitás után még örülök is H kártyával fizetnek ugyanis volt rá példa hogy 25-30 fős csoport bejött kávézni mindenki külön akart fizetni ebből kb 10-en tíz vagy húsz érzéssel úgy hogy 30 volt a váltópénz és igen én se örültem neki de megoldottam anélkül hogy a vendég kellemetlenül érezze magát

Szóval az #1-es válaszolóval értek egyet

febr. 14. 20:37
 37/37 anonim ***** válasza:
35%
Nem az a gond, hogy kártyával akarsz fizetni, vagy kp. A jelenléteddel zavarod a boltost/felszolgálót.
febr. 21. 14:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!