Milyen főtt ételt készítenétek vendégvárásra, ha az a cél, hogy minél olcsóbban kijöjjön?
Ha nincs pénz vendéglátásra, akkor nem hívok vendéget és nem akaorók ebédet adni neki, mert legtöbbször csak kínos dolog lesz belöle.
A legolcsóbb, ha melegszendvicseket készítesz a karácsonyi maradékok felhasználásával, vagy esetleg valami rakott zöldségfélét sok zöldséggel, kevés hússal (vagy anélkül) esetleg kis sajttal a tetején.
Milyen alkalomra? Csak ugy? Engem várhatnál tarhonyaval, lebenccsel, paprikaskrumplival vagy tojásos nokedlivel, imádnálak érte.
Anyu szokott rántott palacsintát csinálni, azt párolt gombával vagy párolt fűszeres káposztával tölti. Nem drága, de mutatós is meg finom is.
Semmikepp nem foznek, hanem pogacsa vagy barmi, de marmi lenne, de ebedre nem hivok vendegeket moslek kore gyulni.
Inkabb ropi delutan.
Szerintem egy húsleves megvan fillérekből, csirkefarhát szerintem eléggé olcsó.
Másodiknak sült fűszeres csirkecombok, krumplival hagymával sütőben.Szerintem ez egész olcsón kihozható. Szerintem ezt nagyrészt az emberek szeretik.
4es oké, hogy amit te főzöl az moslék, de lehet a kérdező tud főzni.
én ezeket csinálnám: házi pizza, rakott tészta, gulyás leves, utána fánk, gombapaprikás nokedlivel
De igen, függ attól hányan és milyen alkalomra, mennyire kell kitenni magadért.
Igen, én is ilyen gulyásleves pogácsával típusú ételekre gondoltam.
Kedves ítélkező kommentelők: nem mondtam, hogy nincs pénzem, de nem akarok wellingtonnal készülni. Egyszerűen csak szeretném most kicsit jobban megfogni a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!