Legyetek szívesek minél több magyar fogást írni, ami közel áll mondjuk egy pörkölt elkészítésének a nehézségéhez vagy attól csak kicsivel nehezebb?
Figyelt kérdés
Köszi2023. okt. 18. 22:36
1/6 anonim válasza:
Hortobágyi húsos...
Ugyanúgy meg kell csinálni a pörköltöt + ott még a palacsintát is!
De sok van aminek pörkölt az alapja!
2/6 anonim válasza:
Paprikás. Pörköltként indul, csak hosszabb lével és a végén be kell habarni.
4/6 anonim válasza:
Székelykáposzta. Amikor már majdnem kész a pörkölt, keversz bele savanyú káposztát. Rizseshús ugyanígy, csak ahhoz még adsz folyadékot. Bakonyi. A pörköltalapot füstölt szalonnával készíted zsír/olaj helyett, a húshiz teszel gombát, a végén behabarod tejföllel.
6/6 anonim válasza:
Babgulyás. A pörköltet felengeded vízzel, bele a bab, később a zöldségek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!