Egyedülállóként főzni érdemes magamra vagy rendeli a kaját?
Egy sima kifőzde menü is 1800Ft egy leves meg második!
És ez csak egyszeri étkezés úgymond!
Némi előre tervezéssel még az is megoldható, hogy ne ugyanazt az ételt eszed napokon keresztül.
Kell hozzá egy fagyasztó, és ételtároló dobozok, nagyon sok ételt le lehet fagyasztani.
Megfőzöl néhány adag pörköltet, köret nélkül, kiporciózva lefagyasztva heteken keresztül gond nélkül tárolható, fogyasztáskor a köret néhány per alatt elkészíthető.
Töltöttkáposzta szintén fagyasztható, vagy leves alap (húslé), és fogyasztás előtt főzöd bele a "betétet"
3-4 féle ételt így betárolva még változatos is lehet az étkezésed, ami nem azt jelenti, hogy minden nap a fagyasztóból veszed ki az ebédet.
A köretet, tésztaféléket, zöldségeket azért nem ajánlott lefagyasztani, mert azok minősege leromlik a kiolvadás után az állaguk "furcsa", de percek alatt lehet készíteni frissen, a hosszú főzési idejű hús-ételek közül nagyon sok jól tárolható fagyasztva
14# Kis hűtőm van szóval olyan sokat nem biztos hogy fogok tudni fagyasztani! De majd meglátom!😉
Kb ilyen:
Amikor anyum lerobbant 2 évvel ezelőtt, akkor elkezdtem főzni és szimplán magamra is főztem. Havonta kétszer vagy háromszor rendeltem is még 1 évvel ezelőtt, de a mostani évben leredukálódott az árak miatt.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!