Az ellen hol lehet panaszt tenni, ha a gyorsétteremben a sültkrumpli a kértnél jobban kechup-osabb volt? Valamint a hot-dogban a mustár is túl mustárosabb volt a kelleténél. Erre van szabály?
Én pl nem szeretem a kecsapot, szóval ha anélkül kérem akkor annál teszek panaszt akitől kértem. Persze kulturált hangnemben.
Az meg, hogy mi az hogy "kelleténél jobban" az egyéni ízlés kérdése. De ezt is azzal lehet megbeszélni akitől kéred. Gyors étteremnél ha olyan a hely még lehet azt is engednék, hogy magad rakj kecsapot és mustárt.
Anyúúúúú! Aaaanyúúúúúú! Szójjá rájuk, brhühühü!
Nincs szabály. Ha én létrehozok egy éttermet, és azt határozom meg, hogy egy adag sült krumpli 3-4 dkg, akkor annyi. Ha 4-8 kilogramm, akkor annyi. És ha 3% ketchupot adok hozzá, akkor annyit. Ha 278%-ot, akkor annyit. Egyedüli elvárás, hogy minden vevő egyformát kapjon a pénzéért.
A ketchup hogyan tud ketchuposabb lenni, a mustár meg mustárosabb? Sűrítmény, vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!