Nem lehetne valahogy bevezettetni, hogy aki oltott, az ne ehessen/ihasson a teraszon, mert foglalja a helyet az oltatlan elől, aki ugye bent nem ülhet le?
Figyelt kérdés
2021. máj. 25. 11:52
2/24 anonim válasza:
Nem az oltottaknak kell igazodni az oltast elutasitokhoz!
3/24 anonim válasza:
Honnan tudod valakiről, hogy oltott? Egyszerűen nem mutatja be az igazolványát.
4/24 A kérdező kommentje:
Honnan tudod valakiről, hogy nem oltott?
Egyszerűen nem mutatja be az igazolványát, ami nincs, de te azt nem tudod.
2021. máj. 25. 12:17
5/24 anonim válasza:
De épp a fenti hozzászólásomból következik, hogy ha én azt mondom nincs és kint ülök le, Te honnan tudod, hogy közben meg van? Én se tudom másokról, hogy tényleg oltatlanok vagy kint volt kedvük leülni.
6/24 anonim válasza:
#4 hármas is ugyanezt mondta...
7/24 anonim válasza:
Nem, mert jó időben az oltott is szeretne kint fogyasztani, nem a szűk, sötét, klimatizálatlan stb. belső helyiségben.
8/24 A kérdező kommentje:
Rossz időben meg az oltatlan is ülne bent, úgyhogy ez nem érv
2021. máj. 25. 12:33
9/24 anonim válasza:
Az oltottnak van provilegiuma, nem az oltatlannak!
Orulj, hogy egyaltalan megkozelithetsz ilyen helyeket ne pedig itt nyafogj.
Mar barki kaphat barmilyen oltast, ingyen. Innentol minden mas csak hiszti es feszko generalas foloslegesen.
10/24 A kérdező kommentje:
Jó nagy hülyeséget írtál!
2021. máj. 25. 13:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!