Munkavállalóként hátrányos lesz idővel a koronavírus elleni oltatlanság?
Ez egy érdekes jogi kérdés, és a jogászok még vitatkoznak rajta.
Ugyanis a munkáltató köteles biztosítani az egészséges és biztonságos munkakörnyezetet az összes munkavállalóknak. Ha a jogalkotók egyszer úgy döntenek hogy egy oltatlan ember egészségügyi kockázat a többiekre nézve akkor bizony előfordulhat hogy nem alkalmazhatnak olyat akinek nincs védettségi igazolványa.
Influenza ellen sem oltattam magam sosem.
Egyszer sem kaptam el annak ellenére.
Ez ellen sem fogom, a munkatársak egyrésze átestek rajta megfázás szerű tünetekkel de 1 hónapig szenvedtek,egyáltalán nem az a halálos vírus.
"Nonszensz, "
Nem az. Amíg jogom van eldönteni, hogy oltatom magam, vagy sem, addig jogom van élni bármelyik lehetőséggel.
Nincs ráírva senkire, hogy milyen betegségben szenved. Fertőz vagy sem, ajánlott neki az oltás vagy sem, ha beadatja jót tesz magának, vagy éppen a halálos ítéletét írja vele alá. Ezt ne Te döntsd el, hanem az érintett!
Ez a COVID csak arra volt jó, hogy az embereket egymás ellen úszítsa. Bennem kizárólag ez marad meg vele kapcsolatban . Tehát nem az, hogy mekkora veszteséget jelentett a világnak, hanem az, hogy kemény gyűlölködést szított.
Akik be vannak oltva mint sokan mások is,nem tudom pontosan mitől is félnek??
De most komolyan,valaki árulja el.
Nem annak kéne félnie aki nincs be oltva?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!