Munkavállalóként hátrányos lesz idővel a koronavírus elleni oltatlanság?
#10 Nem a szakács kéri a védettség igazokványodat,ezt azokkal kell megeszélni akik ki találták ezt a törvényt ha lehet annak nevezni.
Gyermekednek erős az immunrendszer,csak foglalkozni kell vele,egészséges életmódot kell neki felépíteni,mozogjon-sportoljon.
Ha ennyire tartasz ezektől a dolgoktól,ne mennyetek étterembe,hiszen annyit nem ér az egész,még állítólag tart a vírus,szerintem te is tudsz finom ételt készíteni otthon.
Ne haragudj,de ne különböztesd már meg az embereket,mi a helyzet az idősekkel? Tudok olyanról aki jár minden hová és ő állítása szerint maximum 3 év múlva fog oltani csak.
"9: én pl a gyerekemet féltem, akit egyelőre nem lehet beoltani. Ő is jön velünk étterembe stb, ne vírusos kaját kapjon már, csak mert a szakács egy oltásellenes idióta."
Ne bonyolítsuk túl azt, ami nagyon egyszerű!
Egyszerűen valamiért úgy döntött, hogy nem kéri. Lehet, hogy az Ő helyzetében Te is így döntöttél volna. Fogadjuk el, hogy felnőtt és felelősen tud dönteni a saját sorsáról, és tisztában van vele, hogy mivel jár ez akár másokra nézve is.
Ha Te félted a gyereked (és itt jön be a dolog egyszerűsége), akkor ne menj vele étterembe, hanem főzz neki otthon "vírusmentesen". Ami ugye nem feltétlenül igaz, mivel tudjuk, hogy az, aki beoltatta magát, csak esélyt kapott arra, hogy a betegség súlyosabb következményeivel nem kell számolnia. 100 %-ig ez sem igaz, mert akkor nem haltak volna meg COVID tüdőgyulladásban soha, akik egyébként beoltatták magukat.
Én senkit nem fogok rábeszélni és lebeszélni sem róla. Nem is akarom tudni, hogy ki hogyan döntött, mert nem ez alapján fogom őket szeretni. Amúgy sincs hozzá közöm, egyszerűen csak tiszteletben tartom mások döntését és tudomásul veszem azokat. Nálam ez ennyire egyszerű! Próbáld meg Te is!
#7 Attól mert valaki nem oltat még nem minden egyes ember oltás ellenes.
Ha pl te sem oltattad be magadat influenza ellen akkor te is oltás ellenes voltál akkor,vagy rosszul tudom?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!