Melyik országba tudok utazni oltatlanul, karantén nélkül? Romániába már nyitott :)
2021. máj. 21. 22:18
1/22 anonim válasza:
Mexikó, Dominikai köztársaság, Albánia
2/22 anonim válasza:
Ez jó hír. Most már csak a hazaútra kellene eltörölniük, talán nyárra az is meglesz.
3/22 anonim válasza:
USA Florida,Texasba nem kötelező az oltás.
Lehet látni hogy jönnek is a túristák,azt viszont nem tudom hogy ti úgy jöhettek e?
De vicc az egész hogy nálatok ilyenhez kötik az utazást.
4/22 A kérdező kommentje:
Romániába már nincs karantén és onnan hazafele se.
Az itthoni napokkal már nem lenne nagy baj..
2021. máj. 22. 07:59
5/22 anonim válasza:
#3 USA-ba nem utazhat be a mezei magyar turista jelenleg.
#4 Romániából is és mindenhonnan hazafelé van karantén továbbra is, ezt védettségi igazolvánnyal vagy 2 PCR teszttel lehet elkerülni.
6/22 anonim válasza:
Nem hinném, hogy a veszélyhelyzet fenntartásáig el lesz törölve a hazafelé karantén, előbb lehet majd belföldön strandra, szállodába védettségi igazolvány nélkül menni. Hiszen továbbra is cél a belföldi turizmus gatyába rázása, teljesen logikátlan lenne, hiszen így külföldi nyaralásra ösztönöznék konkrétan az oltatlanokat.
7/22 anonim válasza:
Mexikóba esetleg.
És talán még néhány turistaparadixsomba.
8/22 anonim válasza:
Repülőre nem szállhatsz fel negatív PCR nélkül egyébként sem, azzal meg sok országba beléphetsz. Viszont az itthoni karantént nem úszod meg, csak ha újfent van negatív PCR-eredményed.
9/22 anonim válasza:
A Ryanair és Wizz air pl nem kér tesztet, bár az is igaz, hogy ahová meg mennek ott a célországok kérnek. Albánia pl kivétel lenne, de oda meg már nem jár a Wizz.
10/22 anonim válasza:
8-as vagyok, elnézést, Dominikára, Mexikóra reflektáltam, csak nem írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!