Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Nem lehetne valahogy bevezette...

Nem lehetne valahogy bevezettetni, hogy aki oltott, az ne ehessen/ihasson a teraszon, mert foglalja a helyet az oltatlan elől, aki ugye bent nem ülhet le?

Figyelt kérdés

2021. máj. 25. 11:52
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
64%
Kérdező, te is valami oltásellenes csippeléshívő holdkóros vagy?
2021. máj. 25. 13:34
 12/24 anonim ***** válasza:
40%

Ne is menj oda, a fogyasztásoddal a kormánykövető vendéglátóst gazdagítod, az adójából még több chipet vesznek majd.

Termeld meg magad a kajád.

2021. máj. 25. 13:50
 13/24 anonim ***** válasza:
69%
A bugyuta kérdésed alapján simán elhiszem.
2021. máj. 25. 14:08
 14/24 A kérdező kommentje:
Miért az? Érdekelt hogy nem e lehetne e, nem csippelni jöttem ide
2021. máj. 25. 14:11
 15/24 anonim ***** válasza:
73%
Többen is rávilágítottak, hogy miért nem. De alapból elég merész húzás lenne negatívan megkülönböztetni a védetteket ilyen renyhe oltási hajlandóság mellett.
2021. máj. 25. 14:13
 16/24 anonim ***** válasza:
68%
Nem lehetne, hogy aki nem oltatta be magát, az nem picsog, hogy nem tud kint leülni, hanem elmegy, és beoltatja magát? Mindjárt meg is oldódna a problémája.
2021. máj. 25. 14:19
 17/24 anonim ***** válasza:
74%

Én végülis támogatnám. Már túl vagyok mindkét oltáson és nem tudom sajnálni azokat akik "csak úgy" nem kérik, de a párom pl. sokáig várt orvosi állásfoglalásra hogy az ő betegségével kaphat-e oltást. Már kiderült hogy igen, de még mindig nincs igazolványa. Kellemetlen lenne, ha emiatt nem férnénk be valahova - oké, értem, a saját logikám alapján addig nekünk is külön kellene ülnünk, nekem bent neki pedig kint. :)

Van kollégám aki jelenleg olyan kezelés alatt áll, hogy ellenjavallt számra bármiféle védőoltás.

Szóval értem hogy ez így nyakatekert, és nehéz megoldani hogy ne legyen igazságtalanság...

Én tényleg csak azokat sajnálom akik önhibájukon kívül nem olthatók... bentre nem ülhetnek, de szép időben meg kintre nem férnek el. :(

2021. máj. 25. 14:43
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Hogyne, így is diskriminálnak mindenkit otthon.

Oltottat, oltatlant a hülye semmit nem érő kártya miatt.

2021. máj. 25. 17:02
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Én vendéglátós vagyok. Eskü bevezetem nálunk, ha elmondod hogyan működhetne a gyakorlatban. Ha nem tudod te sem, akkor meg mit vársz? Arra a problémára gondolok, amit a korábbi válaszolok is felvetettek. Azt lehet bizonyítani, hogy oltottál-e, az ellenkezőjét nem.
2021. máj. 25. 23:35
 20/24 anonim ***** válasza:
69%
Hát ha már elfogadjuk az oltottság alapú diszkriminálást, akkor bizony ez lenne a logikus.
2021. máj. 26. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!