Nem lehetne valahogy bevezettetni, hogy aki oltott, az ne ehessen/ihasson a teraszon, mert foglalja a helyet az oltatlan elől, aki ugye bent nem ülhet le?
Ne is menj oda, a fogyasztásoddal a kormánykövető vendéglátóst gazdagítod, az adójából még több chipet vesznek majd.
Termeld meg magad a kajád.
Én végülis támogatnám. Már túl vagyok mindkét oltáson és nem tudom sajnálni azokat akik "csak úgy" nem kérik, de a párom pl. sokáig várt orvosi állásfoglalásra hogy az ő betegségével kaphat-e oltást. Már kiderült hogy igen, de még mindig nincs igazolványa. Kellemetlen lenne, ha emiatt nem férnénk be valahova - oké, értem, a saját logikám alapján addig nekünk is külön kellene ülnünk, nekem bent neki pedig kint. :)
Van kollégám aki jelenleg olyan kezelés alatt áll, hogy ellenjavallt számra bármiféle védőoltás.
Szóval értem hogy ez így nyakatekert, és nehéz megoldani hogy ne legyen igazságtalanság...
Én tényleg csak azokat sajnálom akik önhibájukon kívül nem olthatók... bentre nem ülhetnek, de szép időben meg kintre nem férnek el. :(
Hogyne, így is diskriminálnak mindenkit otthon.
Oltottat, oltatlant a hülye semmit nem érő kártya miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!