Annak aki a KFC-ben dolgozik egyáltalán nem lehet ékszert hordania vagy csak „logo"ékszert nem hordhat?
Miért nem kérdezed meg a felettesed?
De nem hinném, hogy gond lenne..
Nem hogy kfc ben…
Aki étellel dolgozik (készétel/félkész étel pl hentesnél)
Nem hordhatnak ékszert se órát karkötőt semmit
Amúgy meg kfc is elég messzeáll a rendes konyhàtol de a szabajok ottis érvényesek mint egy rendes konyhánál
Amugy meg én dolgoztam bk ben
Van egy kis fülbevalóm…és az idióta főnicsaj jött hogy jaj mert azt nemszabad…én megkínáltam hogy figyu szakácsként elég megslázó nekem hogy itt vagyok kénytelen áttelelni… sokkal több közöm és fogalmam van egy konyhához sakácsként mint neki manegger ként kereskedő létére
Nekem van egy fülbevalóm neked meg tele a füled az ujjaidon 6gyűrű a rohadtokos órád és karkötő..és amikor beáll dolgozni mert sok a rendelés 1. Nemszedi le magárol és még kesztyűt sem húz azmeg hogy a kèzmosása fertőtlenítése 5-8másodperc alatt megvan ne is beszéljünk…
Utánna soha egy fél szóval sem jegyezte meg…nekem nem..:D
Tedd teis falhoz a kérdést..majd ha bemész dolgozni és látod hogy SENKIN nincs akkor majd talán…
Szivem ilyen a konyhàs èlet…:)
Nameg ùgy random az “ètelipar”
Higèniai okolbol van ez…de mint mondtam az èn managgerem ami megjegyzem területi managger volt…fülekkènt 6-6 piercing
Òra karkötô 6-7gyûrû
5màsodperces kèzmosàd kesztyû nèlkül ès orbitàlis mûkarmokkal….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!