Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Szülinapi bulira milyen menüt...

Szülinapi bulira milyen menüt állítanátok össze?

Figyelt kérdés

Kislányomnak 1. szülinapja lesz, és most költöztünk tavasszal új házba, így ez lesz az első alkalom, hogy mi látjuk vendégül a családot, előtte ilyen nem volt. Mi lenne jó menü egy ilyen alkalomra? Én teljesen el vagyok veszve, annyi mindent készítenék, de az túlzás lenne, közben pedig ott van a gyerekek válogatóssága (a 3 éves nagylányom pl húst nem eszik, a kicsi- az ünnepelt- meg gyakorlatilag csak azt), hogy a felnőtteknek is élvezhető legyen, de közben legyen is lehetőségem megfőzni kicsi gyerek(ek) mellett, szóval érdekelne, nálatok mi a hagyományos ünnepi menü ilyenkor?

(u.i: rántott dolgokat nem sütök, nincs az az isten, hogy nekiállja panírozni és utána takarítani)

2023. nov. 11. 18:31
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk nem mindegy, hogy ebédre, uzsonnára vagy vacsorára várod őket.
2023. nov. 11. 18:49
 2/21 A kérdező kommentje:
Bármi jó. Anyám 3 napig lesz velünk, tesóm még nem egyértelmű, de ő szombat-vasárnap tuti mindkét nap benéz legalább pár órára.
2023. nov. 11. 18:52
 3/21 anonim ***** válasza:
31%
Francia hagymaleves. Wellington belszín. Gundel palacsinta.
2023. nov. 11. 19:17
 4/21 anonim ***** válasza:
30%
Lehet másnak nem ez az ünnepi de nálunk ilyen helyzetben lenne pl egy borsóleves vajasgaluskával, egy mac and cheese, egy aszalt szilvás szűz, valamilyen krumpliköret és egy csokitorta
2023. nov. 11. 19:35
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Szóval nem lesz egy alkalom, amikor összejöttök és ünnepeltek.

Akkor én pont azt főzném, mint máskor.

2023. nov. 11. 19:39
 6/21 anonim ***** válasza:
88%

Sült hús

Tejszínes gombás ragu

Rizs es krumpli

Salata

Pogacsa

Torta

2023. nov. 11. 20:29
 7/21 anonim ***** válasza:
85%

Valamilyen levest

Húslevest vagy babgúlyást készítenék.

Töltött hús, fasírt vagy rúdfasírt. salátával( burgonya, vagy kukoricasaláta, franciasaláta)

rízs

Desszertnek meg sütnék egy egyszerű muffint és viszhall.

2023. nov. 11. 20:51
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
na most nem ertem szülinapi buli menü de az egyetlen aki jön tenyleg unnepelni az anyud?
2023. nov. 11. 22:00
 9/21 anonim ***** válasza:
22%
8, ő is ott lesz napokig...
2023. nov. 11. 22:08
 10/21 anonim ***** válasza:
24%

szerintem a legegyszerubb ha van a felnötteknek valami rendes menu.

A gyerekek meg kapnak pikans muffint (husisat a kicsinel a nagynak husi nelkulit)

2023. nov. 11. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!