Szülinapi bulira milyen menüt állítanátok össze?
Kislányomnak 1. szülinapja lesz, és most költöztünk tavasszal új házba, így ez lesz az első alkalom, hogy mi látjuk vendégül a családot, előtte ilyen nem volt. Mi lenne jó menü egy ilyen alkalomra? Én teljesen el vagyok veszve, annyi mindent készítenék, de az túlzás lenne, közben pedig ott van a gyerekek válogatóssága (a 3 éves nagylányom pl húst nem eszik, a kicsi- az ünnepelt- meg gyakorlatilag csak azt), hogy a felnőtteknek is élvezhető legyen, de közben legyen is lehetőségem megfőzni kicsi gyerek(ek) mellett, szóval érdekelne, nálatok mi a hagyományos ünnepi menü ilyenkor?
(u.i: rántott dolgokat nem sütök, nincs az az isten, hogy nekiállja panírozni és utána takarítani)
Szóval nem lesz egy alkalom, amikor összejöttök és ünnepeltek.
Akkor én pont azt főzném, mint máskor.
Sült hús
Tejszínes gombás ragu
Rizs es krumpli
Salata
Pogacsa
Torta
Valamilyen levest
Húslevest vagy babgúlyást készítenék.
Töltött hús, fasírt vagy rúdfasírt. salátával( burgonya, vagy kukoricasaláta, franciasaláta)
rízs
Desszertnek meg sütnék egy egyszerű muffint és viszhall.
szerintem a legegyszerubb ha van a felnötteknek valami rendes menu.
A gyerekek meg kapnak pikans muffint (husisat a kicsinel a nagynak husi nelkulit)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!