KFC,McDonald's és Burger King.Hogyan állítanátok fel a sorrendet szimpátia alapján?
Alapvetően nekem így lenne:
KFC, Meki, Burger.
Viszont ha az árakat is jobban figyelembe vesszük, akkor (tapasztalataim szerint) a Burger a nyerő, ott olcsóbbak a dolgok.
Meki,Burger,KFC
Mekis izeket nem lehet leutánozni otthon,a Burger égetett füstös izek én egyáltalán nem bírom, egyfajta budget meki de az a kb 100-200 ft árkülönbség nem dönt nálam, a Kfc a legrosszabb mert nincs egységes izek nagyon hullámzik a minőség helytől függöen, a galambszárnyak/galambcombok sem tetszenek amit ott árulnak ,nagyon nagyon kicsit nagyon nagyon drágán, és nem tud semmi különlegeset szerintem amit otthon ne tudnék elég hasonlóan megcsinálni.
Burger King no. 1! Nagyon jó akciók szoktak lenni, amivel 2000 Ft alatt be lehet szerezni 3 szendvicset, egy krumplit meg egy üdítőt (vagy az egyik szendvics helyett nuggetset). Gyakran van újdonság, de a jó öreg klasszikus Whoppert is bármikor bedobom. A koronás hűségprogram pedig egyenesen király, csak idén 6 Whopper menüt toltam be INGYEN!
Második a Meki. Szinte mindenhol van vidéken is, az ára tűrhető, de régen voltak olyan kuponok (talán még a papíros korszakban) amire azt mondtam, hogy na ez egy igazán jó deal volt (szemben a Burger Kinggel, ahol azért akad időnként ilyen). Negatívum, hogy nem lehet újratölteni az üdítőt, a Burgerben sok helyen igen, a KFC-nél mindenhol.
A harmadik a KFC. Nagyon finom a kaja, de ki... drága. 2000 Ft-ért egy közepes méretű szendvicset, egy krumplit, egy üdítőt meg 2 db csirkemell csíkot kapsz, ami sehol nincs a Burger 3 szendvicséhez, de még a Mekiben is kapsz 2000-ért egy nagy menüt meg egy sajtburgert. A csirkéjük a legjobb, kenterbe veri a Meki és a Burger nuggetsét is, de ennyit nem ér.
Nekem a fejemben úgy van, hogy a KFC a legjobb, de azt pont nem szeretem, nem is eszek csirkét egyáltalán. :)
Nálam a sorrend Burger King, McDonald's, KFC.
KFC-be nem jarok, nem tartom sokra a csirkehust (kutyam sem ehet csirkehust) … szoval semmi keresnivalom ott.
Masik kettobol viszont döntetlent hoznek ki … mindkettobe jarok, epp amelyik az utamba esik.
A Meki örök kedvencem, imádom a sajtburgerüket, a Big Mac-jüket, a pitéjüket, a karamell fagyijukat. Viszont nem túl változatos az étlap, nincs sok újdonság általában. Oké, vannak a Maestro Burgerek, de mindig csak 1 vagy két féle, és nem is mindegyik finom. A mostani Félix az mondjuk pont a kedvencem eddig, baromi jó lett szerintem.
A Burgernek nyomába sem ér a sajtburgere, nincs jó desszertjük, a karamell öntetes fagyijuk egy rémálom, a Whopper szerintem egy gyenge Big MAc utánérzés. Viszont sokkal változatosabb valahogy az étlapjuk, van vega, vegán burger, meg egy csomó féle, újdonságok is gyakrabban vannak, mint a Mekinél. Szóval ez jó pont.
A KFC-t sokkal ritkábban eszem, szeretem amúgy azt is, de valahogy nem olyan nagy kedvenc mint az előző kettő. A B smart menü longerrel a kedvencem, tök jó olcsó, de a kicsi kifli felében nincs is hús. A csirke alkatrészeket magában meg nem szeretem. A sajtburgerük olyan szar, hogy az már jó. Katasztrófa, de valami perverz módon ízlik.
Burgerking, illetve KFC nekem a nyerő. Persze attól függ, hogy éppen mihez van kedvem. De ha nincs más, a mekit is kedvelem, tehát az sincs lemaradva a másik kettőtől.
Azt persze hozzá tenném, hogy nagyon ritkán eszem gyorsétteremben, félévente max 2x, de néha megkívánja az ember... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!