Debreceni lányok közös szimpátia esetén benne lennétek egy barátság extrákkal barátságban?😅🤭
Az ilyen lányok nekem is írhatnának, csak hogy tudjam kiket kell elkerülnöm a jövőben.
Annyira nem tudom megérteni ezt, hogy mi a jó a szexben érzelem nélkül.
Ja, és pasi vagyok, de így se értem a dolgot.
4# barátság, hahóó. Neked a barátságaid elég sivárak lehetnek ha nincs bennük érzelem, kötődés. Hogy hívhatod akkor őket baráti kapcsolatoknak?
Én benne lennék.
Úgy hogy a barátaim csak barátok. Nem tudom hogy vagy vele, de nekem pl vannak fiú barátaim mégse dugnám meg őket. De lehet emiatt én vagyok a beteg, de nálam a barátság teljesen más érzelmi kapcsolat, mint ami nekem a szexhez kell.
A lányokat szeretem, de szerinted a baráti szeretet sz egyen értékű azzal ami a szexhez kell.
Mondjuk van egyéb dolog is ami miatt nem férne bele nekem az hogy minden lánnyal össze álljak, de az nem publikus infó.
Csak szeretném elkerülni a privátokat. Oké hogy anonim oldal, de régebben is volt már "gondom" a lányokkal, ha leírtam 1-2 dolgot nekik. Mivel nem vágyom a fentebb említett kapcsolatra emiatt meg felesleges is, anonimítás ide vagy oda.
Számomra amúgy meg az álló farok édes kevés. Hiába tud esetleg felizgatni egy lány, akkor se szoktam belemenni a dologba 2 okból.
1, tudom, hogy úgy se tudnám vele élvezni, max a sokadik alkalmat.
2, ribikkel nem foglalkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!