Mi alapján dől el egy nőben hogy az adott férfi szimpatikus vagy sem?
Mi alapján lesz lehetséges jelölt egy kapcsolatra a férfi?
(Majd lesz egy hasonló kérdés férfi szemszögböl is. Légyszíves ide csak nők/lányok írjanak. Kort is légyszi!)
Abból, hogy kedves-e, a viselkedéséből.
17/L
Ha úgyérzem hasonló a gondolkodásmódja mint az enyém.
19/L
A csendek nem kínosak és nincs belőle sok.
20/L
Fesztelenül tudunk beszélgetni, tetszik a humora, azonos az értékrendünk.
19L
Első benyomásra az ahogy beszél, ahogy másokkal viselkedik (azaz hogy kedves és udvarias-e), van-e közös érdeklődésünk, intelligencia, jó beszélgető készség, illetve az arckifejezései alapján, pl mosolyog vagy flegmázik végig.
26/N
A mindennél fontosabb szempont az intelligencia. Ha azt látom, hogy ezen a téren nem vagyunk egy szinten, akkor következik a könnyes, és szentimentális búcsú.
A kedvesség nálam nem követelmény, én se vagyok az. Még pozitívum, ha inkább racionális, mintsem érzelmes alkat, mert az utóbbiakat könnyen megsértem, alapvetően nehezen találom meg velük a közös hangot.
19L
Alapvetoen minden amit eddig irtak egy-egy szempont, de tudat alatt (vagy tudatosan) a FÈRFIAS, magabiztos fickòkra buknak a nôk.
Attol hogy valaki kedves mèg nem Izzadnak bugyiba...
8-9-es: arról volt szó, hogy ide NÖK írnak, nem pedig nögyülölö férfiak!
Igazán nem tudom megmondani, de udvarias, okos/intelligens, kedves, tájékozott, van humora, de nem eröltetetten vicces, ápolt - ez elég ahhoz, hogy szimpatikus legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!