Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mi alapján dől el egy nőben...

Mi alapján dől el egy nőben hogy az adott férfi szimpatikus vagy sem?

Figyelt kérdés

Mi alapján lesz lehetséges jelölt egy kapcsolatra a férfi?

(Majd lesz egy hasonló kérdés férfi szemszögböl is. Légyszíves ide csak nők/lányok írjanak. Kort is légyszi!)

2020. jún. 8. 22:11
1 2 3
 11/21 anonim válasza:

10 es te nagyon okosnak gondolod magad?

Mibol gondolos hogy nogyulolo vagyok?

Rosszul kovetkeztetsz es hamar itelkezel a valaszod erdemi resze meg kozhelyes.

2020. jún. 9. 08:09
 12/21 anonim válasza:

Az első pillanatok egyikében az dőlhet el, ha valaki nagyon NEM szimpatikus, ha nagyon taszít valamiért (pl. ha ápolatlan, büdös, illetve nálam az is, ha erős dohányszaga van, káromkodás a kötőszava stb.)

Elsőre talán ennyit lehet leszűrni élőben is.

A szimpátia idővel alakul ki, kell hozzá valamilyen közös tevékenység, beszélgetés.

A “rossz” hír az, hogy nyilván emellett kell egyfajta szexuális érdeklődés is kölcsönösen, hiszen ha nincs, akkor inkább baráttá, kedves ismerőssé tud válni a másik.

Ami nálam nyerő: megfontolt, korának megfelelő, elegáns viselkedés, pozitív, mosolygós, előzékeny hozzá(m)állás. Kifejezetten tetszik, ha egy férfi másokkal is, érdek nélkül is udvarias, kedves.

2020. jún. 9. 10:20
 13/21 anonim válasza:
Nalam az a nem szimpatikus aki egoista, sok kepe van magarol, illetve a testerol neten, vagy nem ugyan azt keressuk..Ha csak dugni akar, azt bunkon reagalom le, es neki all feljebb. Aki szimpatikus az nalam az udvarias, aki Nokent kezel, nem ribikent.
2020. jún. 9. 13:07
 14/21 anonim válasza:
Ha jóképű akkor szimpatikus. :)
2020. jún. 9. 13:33
 15/21 anonim válasza:
Ha rendes, normális, és el tudom képzelni mellette magam. 18L
2020. jún. 9. 14:30
 16/21 anonim válasza:

"Pénz, és ennek külső jegyei."

Biztos, ezért döglöttek annyian a 80-as években a Sunset Stripen lógó glam metálosokért, akik még a napi kajára is a nőjüktől csikarták ki a pénzt, annyira nem volt pénzük...

2020. jún. 9. 15:35
 17/21 anonim válasza:

Tudom, hogy offolok, de kezdek betelni a spamektől, így... megkérdezhetem, hogy mégis minek kell mindenféle társkeresős üzenettel bombázni a válaszolókat?

Attól, hogy teszem azt, elmondom, hogy mi a kedvenc pizzafeltétem, még nem jelenti azt, hogy pizzát akarok enni, csak részt veszek egy közvélemény-kutatáson.

2020. jún. 10. 00:45
 18/21 anonim válasza:

Több dologból tevődik össze. Az sokkal hamarabb és könnyebben kiderül, ha valaki nem szimpatikus.

Egyrészt hogy érzem magam a társaságában. Jól tudunk-e beszélgetni, jó-e a hangulat, tudunk-e együtt nevetni és egyszerűen, hogy jó-e a társaságában lenni.

A szimpátiához és egy lehetséges kapcsolathoz nekem az is sokat hozzá tud tenni, ha vannak közös hobbijaink és érdeklődéseink. Egy kapcsolatban pedig az sem elengedhetetlen, hogy a célok is hasonlóak legyenek a jövőben, például hol éljünk.

Ha lehetséges kapcsolatról van szó, az is közrejátszik, hogy külsőleg vonzónak tartom-e.

21/L

2020. jún. 10. 11:00
 19/21 anonim válasza:

-Legyen ápolt (értsd: haj, arc, fog, kéz/köröm, cipő).

-Legyen harmónikus, stílusos az öltözéke.

-Legyen intelligens (érzelmileg is!!!), jó humorú, kedves, empatikus,

önzetlen. 28L

2020. jún. 10. 19:48
 20/21 anonim válasza:
17: ez jutott eszembe nekem is. Sőt. Leírom, hogy milyen tulajdonságok fontosak egy pasiban, ha kapcsolatról van szó, erre felajánlják magukat egyéjszakásnak. Mi ez?
2020. jún. 10. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!