Egy hamburgerben mi kerül 3000 ft-ba mikor 500 ft az alapanyag költsége?
Nekik nem 500 forint, a kötelező akciók nekik nincsenek. Rezsi is sokkal drágább egy étteremnek.
Szóval a hely ahol készítik, az emberem bére akik készítik
Nem ingyen kapja az áramot,vizet még a dolgozóknak is fizetni kell.
Plusz a tulajnakbis maradjon valami.
Mármint miért árulják 3000 Ft-ért a hamburgerezők/éttermek?
- Mert valakinek el kell készítenie azt a hamburgert. (bérezés, számold ki, hogy mennyi idő alatt készíted el és szorozd meg az óradíjaddal)
- Mert valahol el kell készíteni. (rezsi a rezsicsökkentés nélkül, bérlés)
- Mert valamivel el kell készíteni. (karban kell tartani, tisztítani kell a berendezéseket)
- Mert valahogyan oda kell juttatni az alapanyagokat és aztán megfelelően tárolni. (szállítás és tárolás költsége)
- Mert ha rendeled, valakinek ki kell szállítania. (szállítás, a futár bérezése)
- Adók, egyéb felmerülő költségek.
- Végül valamennyi profit is kellene, senki se szeret mínuszosan üzemeltetni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!