Mi volt a legdrágább étel, amit ettél?
Néhányszor jártunk már Michelin-csillagos éttermekben, olyankor otthagytunk két főre egy húszast.
Természetesen érdekes és jó volt, bár nem feltétlenül egyezik mindig az étterem és a vendég ízlése. A gombás rizottótól pl. nem estem hasra, de a francia hagymaleves meg váratlanul intenzív volt.
120 fontos ünnepi randi vacsora Londonban 1
2019ben. Tengeri dolgok voltak, benne, homár, osztriga, fésűs kagyló. Finom volt.
Dánia-Németország között kompon ettem egy hotdogot, 6-szor annyiba került, mint itthon.
Milánóban degusztációs menüt ettem, ez 2010-ben volt, 50.000 Ft körül volt az ára.
Volt már 6.200 Ft-s hamburgerem (Még az infláció előtti időkbe).. Nemrég volt kicsi 30cm-s 6.000 Ft-os pizzám is, és ettem már Steak-et is, de az ilyen mindennel együtt 14.000 Ft volt. De nem nagyon megyek erre rá és nem hiszem, hogy attól, hogy drága valami az jó. Engem alapból nem vonz a kanálnyi adagos fine dining hely. Talán ezt jelenti.. persze egyszer kipróbálnám, de érted..
Volt már amúgy 15.000 Ft-os szushim is, de az két főre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!