Mi volt a legdrágább étel, amit ettél?
Figyelt kérdés
Mennyibe került és milyen volt?2023. aug. 20. 16:19
1/24 anonim válasza:
Semmi extra, uruguay-i striploin steak ~7000Ft-ért, zöldbors mártással. Isteni volt.
2/24 anonim válasza:
2015-ben 2 pizza és 2 víz Velencében 15 ezer volt. Kicsit sokallottam de a kilátás a teraszon csodálatos volt.
3/24 anonim válasza:
Egyszer ittam egy olyan piát amiben arany lemezek úszkáltak. Nem tudom mennyi volt, de biztos nem volt olcsó. Egyébként semmi értelmét nem láttam. Semmit nem tett hozzá az ital élvezeti értékéhez.
4/24 anonim válasza:
6000 ft sült kolbász Balatonfüreden, 2010ben
5/24 anonim válasza:
2, akkor bizony jól lehúztak titeket :)
6/24 anonim válasza:
#5 Szerintem nem a magyar Velencére gondol. Ha mégis, akkor tényleg eléggé lehúzták őket. Velencében ez két pizzáért egy panorámás helyen átlagos ár volt akkor.
7/24 anonim válasza:
Chateaubriand, vendég voltam egy multinál. ők ajánlották.
8/24 anonim válasza:
Olaszország volt. Nem a magyar Velence
10/24 anonim válasza:
Újabban bármelyik azok közül, amelyeket meg kell vennem a bevásárlás során a szupermarketben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!