Éttermekben hogy oldják meg hogy mindent hamar ki tudjanak vinni? Mindent előre sütnek és főznek ami sokáig készül?
A legtöbb ételt nem kell frissen készíteni, az utolsó lépés elöttig elkészítik, rendeléskor csak felforrósítják, vagy egyéb apróságot kell még csinálni vele.
Kivétel a frissensültek, pl rántott cuccok, azokat tényleg akkor sütik, elötte csak panírozzák, ezért kell rá 5-10 percet várni.
Rém egyszerű. Minden fel vaan dolgozva, mert folyamatosan tölti a konyhalány a kezük alá a zöldséget, a húsokat szeleteli, serpenyők a kezük alá vannak téve és minden alapanyag karnyújtásnyira van. Nincs meg az az időveszteség mint otthon, hogy mindent előveszel, megmosod, felvágod. Normális helyeken semmi nem megy ki többnaposan, esetleg desszert.
Köretpályás készíti a köretet, olaj vaj akármi mehet bele a grillzöldség, rostpályás előveszi a szelet húst a hűtőből, bepanírozza és mehet is a forró frituba. Hidegpályás összerakja közben a kevertsalátát, megtolja olajjal balsamecettel, díszít és mehet ki. A séf meg a tálalón összerakja az elemeket.
Eleve 4-5en csinálják amit te egyedül és minden készen van kéznél. Ezennyit számít. Meg nyilván az ipari cuccok más hőmérséklettel üzemelnek mint az otthoni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!